Ioan Ţintean: Vrem să fim în Parlament cu cel puţin un deputat şi un senator ALDE Bistriţa-Năsăud

ALDE Bistriţa-Năsăud şi-a depus listele de candidaţi pentru Camera Deputaţilor şi Senat la Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 6 Bistriţa-Năsăud, pentru alegerile din 11 decembrie

         Liderul judeţean Ioan Ţintean a precizat că obiectivul formaţiunii la acest test electoral îl reprezintă obţinerea unui mandat şi a unui mandat de senator. „Ca orice partid care are pretenţii, şi noi, filiala ALDE Bistriţa-Năsăud venim cu gândul de a avea rezultatele scontate, adică de a fi prezenţi în Parlamentul României după scrutinul din 11 decembrie, cel puţin cu un deputat şi un senator. Am făcut tot posibilul ca în perioada de pregătire a listei candidaţilor penbtru Parlamentul României să avem o listă echilibrată, cu oameni profesionişti şi care corespund din punct de vedere moral, dar şi profesional. Astăzi suntem mulţumiţi că ceea ce prezentăm şi de numele cu care venim în faţa electoratului. Nu am nicio îndoială că fiecare dintre ei pot prezenta segmente dintr-un program de guvernare, pentru că orice partid care vine la Camera Deputaţilor şi la Senat cu reprezentanţi are pretenţia de a legifera în interesul cetăţenilor. Duop cum se ştie, Parlamentul este instituţia unde se emană, se dezbat şi se promovează legi, iar legile şi modificările acestora trebuie să fie în sensul dorit de electori”, a declarat Ioan Ţintean, cel care ocupă primul loc la Camera Deputaţilor.

         Potrivit acestuia, pentru că Bistriţa-Năsăud este un judeţ unde zona rurală ocupă peste 63% din perimetru, ALDE se va axa pe acte normative care să vină în sprijinul locuitorilor din mediul rural. „Apoi ne vom axa pe pregătirea unor documente, acte normative pentru mediul de afaceri şi, nu în ultimul rând, pentru domeniul de fiscalitate”, a completat Ioan Ţintean.

         Liderul ALDE BN a menţionat că va fi un vot echilibrat între rural şi urban, că există premise pentru un rezultat bun şi în municipiul Bistriţa, dar mai ales în cele 8 localităţi unde formaţiunea are primari.

 

Camera Deputaţilor:

1.   Ioan Ţintean, vicepreşedinte CJ BN

2.   Ioan Moniţa, primar Romuli

3.   Traian Simionca, primar Livezile

4.   Rafila Vintilă, avocat

5.   Sorin Roşu Mareş, director excutiv OJFIR BN

6.   Pompei Cocean, profesor, Târlişua

7.   Nicolae Popescu, economist

Senat:

1.   Ioan Simionca, referent Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud

2.   Dorel Oltean administrator

3.   Ionuţ Cifor, primar interimar Şieu

4.   Simona Konradi, inspector şcolar 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5