Romeo Florian (secretar general PSD BN): Obiectivul nostru este 3 deputaţi şi un senator

Social-democraţii bistriţeni şi-au depus listele de candidaţi pentru alegerea Camerei Deputaţilor şi Senatului la Biroul Electoral de Circumpscripţie nr. 6 Bistriţa-Năsăud, alături de candidaţi fiind şi primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu, primarul Romeo Florian (Lechinţa), viceprimarul Cristian Niculae (Bistriţa), dar şi numeroşi consilieri judeţeni.

         Obiectivul anunţat de Partidul Social Democrat Bistriţa-Năsăud pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie este câştigarea a trei mandate de deputat şi a unui mandat de senator. Toţi cei trei parlamentari în funcţie sunt reconfirmaţi pe liste, pe locuri eligibile.

         „Avem adunat la nivelul întregii ţări un milion de semnături. Am încercat ca pe lângă oamenii cu experienţă, care au deja un mandat în Parlamentul României, atât la Camera Deputaţilor cât şi la Senat, să avem pe listă oameni tineri, dintr-o plajă destul de largă de activitate, din agricultură, din zona privată, sănătate, învăţământ, oameni care să reprezinte pe cetăţenii judeţului, oameni care să poată face parte din comisiile parlamentare. Oameni pe care îi cunoaşteţi, cu multă expertiză, cărora le dorim succes. Targetul nostru este trei deputaţi şi un senator la alegerile din decembrie 2016”, a declarat secretarul general al PSD BN, Romeo Florian. Acesta a menţionat că cei trei parlamentari au fost revalidaţi pentru că au deja experienţă şi pot să reprezinte cu cinste şi corectitudine pe cetăţenii din Bistriţa-Năsăud, mai ales că deputatul Doina Pană a avut şi un mandat de ministru, senatorul Ioan Deneş este preşedintele Comisiei pentru administraţie publică, iar deputatul Daniel Suciu este secretar la Comisia de mediu.

         „La alegerile locale din acest an, sub preşedinţia doamnei deputat Pană, Organizaţia Municipală a PSD a obţinut rezultate istorice. Am câştigat  politic municipiul, depăşind 50%. Organizaţia are datoria să crească acest procent şi am venit aici să demonstrăm că susţinem o politică pentru om, o politică pentru oameni, susţinem faptul că avem încredere în România şi că parlamentarii PSD din Bistriţa-Năsăud sunt cei care ne vor reprezenta în continuare. Organizaţia Municipală a PSD îşi va creşte procentul de realizări la alegerile din această toamnă”, a declarat primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu.

         Deputatul Adriana Doina Pană consideră că această echipă alături de care porneşte la drum este una „foarte echilibrată”, cu tineri, femei, oameni cu experienţă. „Pornim la drum să reprezentăm cetăţenii României printr-un program de guvernarte pe care îl vom susţine, dar şi să reprezentăm cetăţenii acestui judeţ, pentru că noi am mers, şi data trecută, pe lângă programul de guvernare, cu ceea ce solicitau specific locuitorii pentru zona noastră. Raportăm cu mândrie că am bifat tot. Noi vom lansa o adresă de email unde să aflăm mai multe decât aflăm în întâlnirile din fabrici şi de pe stradă, astfel încât toată plaja de doleanţe să ajungă la noi şi să o susţinem. Sunt foarte încrezătoare pentru că venim realmente spre binele românilor, să creştem clasa de mijloc cu adevărat în România. Vrem ca pensionarii să o ducă mai bine, tinerii să o ducă mai bine, vrem să fie locuri de muncă bine plătite. Faţă de mandatul de acum patru ani când ni se cereau locuri de muncă, acum am trecut în etapa firească în etapa de locuri de muncă mai bine plătite, cu o fiscalitate care să permită creşterea nivelului de trai, care să relanseze economia şi să demonstrăm că ceea ce am pornit bun pe vremea Guvernului Ponta vom duce mai departe, astfel încât România să ajungă în UE ca o ţară respectată şi prosperă. Noi credem în România şi cerem tuturor să îndrăznească să creadă în România”, a precizat deputatul Doina Pană.

 

CAMERA DEPUTAȚILOR

1.   Adriana Doina Pană

2.   Vasile Daniel Suciu

3.   Alexandru Pugna

4.   Ana Gabriela Burduhos

5.   Daniel Mihai Cotul

6.   Liana Nedelea

7.   Petru Traian Pavel

 

SENAT

1.   Ioan Deneș

2.   Ioan Claudiu Grigore

3.   Gabriela Onul

4. Ciprian Oprea Ceclan

 

 

Comentarii

26/10/16 15:25
Vizitator

Greu la drum cu boii slabi. PSD Bistrița-Năsăud, care are un obiectiv prea ambitios câștigarea a trei mandate de deputați și a unuia de senator, cu actuala lista in care pentru Camera Deputatilor pe primele trei locuri se afla Doina Pană, Daniel Suciu si rapsodul Alexandru Pugna, iar la Senat traseistul Ioan Deneş. Inafara de Doina Pana, care de bine, de rau amai facut ceva ceilalti sunt varza. Daniel Suciu nu a fost bun nici pentru primaria Sangeorz Bai, iar cantaretul Sandu Pugna a mai candidat odata pentru parlament fara succes. Faptul ca pe locuri neeligibile sunt tineri, femei, oameni cu experiență, este egal cu zero.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5