Ioan Turc: Cu siguranţă vom fi pe stradă, dacă oamenii vor avea iniţiativa

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud a anunţat că liberalii vor ieşi în stradă, dacă societatea civilă va avea iniţiativa de a demara noi proteste faţă de legile justiţiei. Acesta a menţionat că duminică seara de-abia s-a întors de la Sibiu, însă pe viitor se va ţine cont de recomandarea liderului naţional Ludovic Orban care le-a recomandat membrilor şi simpatizanţilor PNL să iasă în stradă.

         „Azi noapte m-am întors de la Sibiu, dar cu siguranţă vom fi şi noi pe stradă dacă oamenii vor avea iniţiativa de a ieşi şi de a protesta”, a anunţat Ioan Turc.

         În context, acesta a menţinat că manifestările de stradă „care au explodat” în această perioadă vizează modul în care PSD a tratat legile justiţiei, dar şi aşa-zisa „revoluţie fiscală”.

         „PSD-ul este singurul partid de după 1989 care încearcă o salvare colectivă a membrilor săi suspectaţi de fapte penale, suspectaţi, pentru că până la o decizie definitivă şi irevocabilă a instanţei de judecată, există sau este suverană prezumţia de nevinovăţie. Cineva, care din nefericire are probleme penale se apără în faţa Poliţiei, a Parchetului, se apără în instanţa de judecată prin avocaţi. PSD se apără cu Guvernul şi Parlamentul, ceea ce este inacceptabil. Toate minciunile pe care le-au lansat în campania electorală, toate promisiunile lipsite de acoperire observăm că au avut un singur scop, acapararea puterii pentru modificarea legilor justiţiei. Practic, singurul element de consecvenţă al PSD, din decembrie şi până acum, este obsesia acestui partid de a modifica legile justiţiei, pentru salvarea colectivă în frunte cu Liviu Dragnea”, a declarat Ioan Turc.

         Acesta a făcut referire şi la „revoluţia fiscală”, majorările salariale fiind „smântânite”, aducând înapoi la buget mai mult decât mărirea propriu-zisă. „De exemplu, netul va fi, aşa cum a spus şi preşedintele României, cu 2-3 lei mai mare sau în cazul anumitor români chiar mai mic decât înainte de majorare. Ce face PSD ca să guverneze în continuare? Ce este scris în codul lui genetic, i se trage de la Partidul Comunist, lupta de clasă pe care o promova Partidul Comunist sau partidele muncitoreşti, îi antagonizează pe oameni , grupurile sociale unele împotriva altora, pe antreprenori împotriva salariaţilor, pe cei care muncesc în sistemul public împotriva celor din mediul privat, pe beneficiarii de ajutoare sociale împotriva celor care plătesc taxe”, a comentat Ioan Turc. În opinia sa, dacă Guvernul nu va renunţa la o serie de măsuri, manifestările din stradă se vor amplifica, iar în marile oraşe „PSD va avea o mare, mare problemă”, pentru că atunci când „îi atingi pe oameni la buzunar, se revoltă”.    

 

 

Comentarii

12/11/17 11:08
Comentariu

Domnul Turc, nu mai fiti fatzarnici. In toate aceste "miscari de masa ( strada pardon ) " a stat de fiecare data un partid anume , apoi ori " de cea" ori " de hais " . Nu mai tot azvarliti dvs politrucii, totul pe seama "multimii cica nemultumite " ... la care chipurile "achiesati" si Dvs...
Desi cu totii ( si de stanga si de drepata ) mancati " ceapa si usturoi " la greu, la nici unul ... gura nu va pute !!!
Pe cine prostiti voi ???

20/12/19 10:39
BULĂ

Turcu ăsta pare că a venit de pe altă planetă, așa grăiește, lumea te știe și nu te crede.Fii mai ponderat să nu cazi în kkt!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5