Ioan Turc, validat drept candidat al PNL pentru Primăria Bistriţa: Le mulţumesc bistriţenilor care mi-au dat girul în sondajele de opinie!

Biroul Permanent Național al PNL a validat candidatura lui Ioan Turc pentru funcția de primar al municipiului Bistrița, ultima etapă prevăzută de statutul partidului.

„Le mulțumesc pentru încredere tuturor colegilor mei din municipiu, județ și din conducerea națională a PNL. Le mulțumesc, în mod deosebit, bistrițenilor care mi-au dat girul în toate sondajele de opinie și îi asigur că, împreună, prin muncă și implicare maximă, vom transforma Bistrița în cel mai frumos și mai agreabil oraș din Ardeal”, a transmis liderul PNL Bistriţa-Năsăud, pe pagina de facebook.

 

 

Comentarii

09/03/20 15:12
Vizitator

Dupa trei mandate de administratie PSD-ista dominata de tampeniile primarului Cretu care au facut ca orasul Bistrita sa fie considerat „Caracalul Ardealului”, este nevoie vitală de o schimbare. Pentru ca aceasta schimbare să se producă ar fi foarte important ca fortele de dreapta să lase orgoliile de-o parte si să realizeze o alianță electorală formată din PNL, USR-PLUS si PMP, capabilă să câstige atât alegerile locale din vară, cât si cele parlamentare fie ele anticipate , fie la termen. Ioan Turc- Președintele PNL Bistrița-Năsăud poate fi o bună alternativă pentru primăria Bistrita, având in vedere că programul său electoral are in vedere corectarea aberatiilor din perioada administratiei Cretu. De asemenea, Ioan Turc este singurul care are o viziune clară cu privire la perspectivele invătământului superior tehnic la Bistrita, care are nevoie de un campus universitar modern, unde să poată fi desfăsurată si o activitate de cercetare-inovare specifică facultătilor din UTCN- extensia Bistrita.
De altfel, Ioan Turc, a anuntat inca din 2018 programul său de guvernare locală, care cu completările celorlalte partide de dreapta ar putea fi punctul de plecare intr-un demers electoral pentru „Bistrita normală”

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5