Ioan Turc: Viceprimarul Niculae a fost ridiculizat de două instanțe judecătorești pentru concedierea a 3 poliţişti locali !

Viceprimarul Niculae a fost ridiculizat de două instanțe judecătorești, care i-au anulat definitiv decizia trecută en-fanfare, în 2019, prin Consiliul Local Bistrița, cu care concedia 3 polițiști locali în numele unei pretinse reorganizări. Primăria municipiului e obligată acum să-i reangajeze și să le plătească retroactiv salariile (totalizând în jur de 40.000 de euro), imaginea instituției aflate în slujba cetățeanului fiind serios șifonată.

Dar marea problemă abia urmează. Chestionat aseară de un jurnalist dacă va plăti din banii lui cei 40.000 de euro, vicele Niculae, vizibil iritat, a recunoscut că a pierdut procesele intentate de angajații demiși abuziv, dar nici vorbă să pună el banii. Nu. Îi va plăti Primăria, din banii bistrițenilor.

Și asta nu e totul. Oamenii vor fi reangajați și plătiți pentru un an în care nu au muncit efectiv, dar ilustrul viceprimar anunță cu emfază că îi va da din nou afară, printr-o nouă hotărâre trecută rapid prin Consiliul Local. Adică, peste un an de procese, să ne trezim cu alți 40.000 de euro ce trebuie plătiți din taxele și impozitele noastre. E deja o sfidare pe bani publici, ducerea în derizoriu a Primăriei Bistrița și de-a dreptul un abuz prostesc pe care viceprimarul Niculae nu se teme să-l orchestreze.

Administrația publică nu se face cu diletanți, iar bistrițenii știu deja asta! Stop și la loc comanda!

Ioan Turc,

Candidat PNL USR PLUS pentru Primăria Bistriţa

 

Comentarii

14/08/20 17:11
Vizitator

Ioan Turc are dreptate când spune că administrația publică nu se face cu diletanți, referindu-se la viceprimarul Wannabe, care in cei 4 ani de mandat nu a demonstrat nimic ci a stat in umbra lui Ovidiu Cretu, inghitindu-i toate ineptile păguboase.
Pe de altă parte, acest personaj pe nume Cristian Niculae (alias Wannabe), şi-a lansat programul electoral cu o mare minciună continută chiar de sloganul penibil “Este despre NOI, nu despre Mine!” , când toată lumea stie că individul este obsedat mai ales de propria lui imagine nu scapă nici o ocazie de a se scoate pe el in evidentă, pentru orice actiune neânsemnată intreprinsă in calitate de viceprimar. Apoi, tocmai programul electoral propriuzis al lui Niculae , nu-i altceva decât o insiruire de actiuni pe care individul ar fi trebuit să le realizeze măcar partial în ultimii patru ani în calitate de viceprimar. In calitate de viceprimar Wannabe putea să facă in cei patru ani sau măcar să fi demarat “REFORMA PRIMĂRIEI”, stiut fiind că există prea multi tăietori de frunze la câini cu salarii mari in administratia locală. La primăria Bistrița, dupa unele surse, numai aparatul primarului are în componență 273 de angajați. În ceea ce privește totalul angajaților din structurile aflate în subordinea primăriei (toate direcțiile, inclusiv asistenții sociali), aceștia sunt în număr de 895, desi Bistrița are undeva între 70 și 80 de mii de locuitori. Potrivit primarului,numai in Primăria Bistrița lucrează peste 700 de persoane.Pe de altă parte cea mai mare parte a obiectivelor enumerate au ramas nerezolvate tocmai sub administratia PSD, care a avut alte priorităti precum Pârtia Cocos, cusca pentru veverite, si alte tâmpenii despre care Wannabe nu suflă o vorbă. Ba mai mult Wannabe a fost cel care sustinea că Pârtia Cocos este o investitie despre care abia peste 5-10 ani vom putea spune dacă a fost bună sau rea. In schimb, vine cu un tupeu incalificabil să vorbească despre reabilitarea şcoalilor, intre care si Liceul Tehnologic Agricol, căruia i-a pus gând rău prin diminuarea terenului fermei didactice pentru ”Cartierul Tinerilor”.Apoi vorbeste despre “Amenajarea Pădurii Codrișor ca padure-parc”, un proiect al Asociatiei Bistrita Civică (ABC) aprobat de Consiliul Local, după ce in urmă cu 2 ani acelasi Wannabe lansa tâmpenia demolării Stadionului “Jean Pădureanu” pentru extinderea parcului municipal. Si exemplele ar putea continua.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5