Ion Radu Zăgreanu şi Patricia Bozbici citesc în Cenaclul „George Coșbuc”

Cenaclul literar „George Coșbuc” vă invită la o nouă întâlnire de lucru, joi, 29 februarie 2024, ora 17, la Casa de Cultură a Sindicatelor, Bistrița.

Vor fi prezentate cele mai recente cărți de poezie ale lui Ion Radu Zăgreanu, Linia orizontului, Editura George Coșbuc, Bistrița, 2022, și Liniștea poeziei, Galaxia Gutenberg, Târgu Lăpuș, 2023. Autorul va susține și o lectură publică din creațiile sale.

Patricia Bozbici, elevă în clasa a XI-a, profil filologie, la Liceul Creștin „Logos”, Bistrița, membră a grupei de performanță a cercului literar de la Palatul Copiilor Bistrița, va citi secvențe din romanul pe care îl are în pregătire. De curând, ea a fost câștigătoare la Festivalul Internațional „Vox Napocensis”, Cluj-Napoca, secțiunea  proză.

Se va prezenta și nr. 4/ 2023 al revistei Mișcarea literară, cu un dosar de autor Victor Felea, despre care au scris: Olimpiu Nușfelean, Adrian Țion, Teodora Uilean, Adrian Iliuță, Victor Știr, Mircea Popa, Menuț Maximinian, cu un interviu acordat de Cristina Felea, fiica autorului omagiat, jurnalistei Doina Borgovan.

Karina Muntean, laureată a Festivalului Bistrița Folk, care și-a lansat recent două piese pe YouToube, pe canalul Karina Muntean

, va susține un moment de muzică folk, vocal și la chitară.

Evenimentul va fi moderat de Olimpiu Nușfelean, președintele Cenaclului, directorul instituției găzdă fiind  Alexandru Câțcăuan. 

Suficiete motive pentru a petrece ultima zi de iarnă într-o atmosferă literară agreabilă.

 

Organizatorii

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5