Ionuţ Borgovan – campionul anului 2013 la Box, speranţe olimpice

Recent, în oraşul Târgu Mureş, a avut loc Campionatul Naţional la Box- Speranţe Olimpice, tineret-seniori, unde şi CSM Bistriţa a participat cu un număr de 4 sportivi, pregătiţi de antrenorul emerit Nicolae Dumitru Zăpârţan. Iată că după multiplele medalii obţinute anul acesta de secţia de Box  a CSM Bistriţa, la fete, băieţii au reuşit să câştige prin sportivul Ionuţ Borgovan titlul de campion al României, iar sportivul Adrian Prislopan a câştigat medalia de bronz. Deşi se ştie de toată lumea că situaţia financiară a clubului şi, implicit, a secţiei de box nu este una fericită, iar anul acesta secţia de box a participat la  doar 3 finale, totuşi numărul medaliilor este unul impresionant.

          Un număr de 30 medalii au cucerit sportivii noştri la Campionatul Naţional şi Cupa României, iar la Campionatul Mondial, sportiva Borzei Dana a cucerit locul 3 în lume, performanţă mare pentru boxul românesc. Finalul de an a fost unul cât se poate de bun pentru boxul bistriţean, de aceea i-am cerut domnului antrenor emerit Nicolae Dumitru  Zăpârţan să ne spuna  câteva cuvinte.

          “La Târgu Mureş, a avut loc Campionatul Naţional al speranţelor Olimpice la Box, un campionat la care aveau voie să participe atât sportivi de la categoria tineret, cât şi seniori. A fost un concurs important pentru boxul românesc de unde sportivii noştri s-au întors victorioşi, reuşind să  câştige un titlu de campion naţional la cat. 75 kg, prin Ionuţ Borgovan, agent de securitate la firma BGS, director Ioan Someşan, şi Adrian Prislopan, la cat. 64 kg. Sunt bucuros că am reuşit să încheiem un an cu un rezultat foarte bun şi pentru boxul masculin. Este foarte greu să faci performanţă fără meciuri de pregătire, fără concursuri, dar cu toate acestea  am reuşit să obţinem performanţe remarcabile.

          Mulţumesc pe această cale conducerii CSM Bistriţa, director Adrian Moldovan, contabil sef  - Marius Bachner, pentru eforturile pe care le-au făcut pentru ca secţia de box să se poată menţine la un nivel de plutire. Multumesc colaboratorilor mei, Alexandru Burz, Stelică Lăcătuş, Teodor Câmpeanu, Marian Marinel. De asemenea, mulţumirile noastre se îndreaptă spre profesorii şi directorii şcolilor unde învaţă aceşti sportivi minunaţi, către conducerea ISJ BN - inspector general Camelia Tabără şi insp. gen. adj. Mihai Mureşan, pentru sprijinul şi înţelegerea de care au dat dovadă.

          Mulţumesc sportivilor pentru tot ceea ce au făcut astfel încât boxul bistriţean să fie mereu în frunte. Sărbători fericite şi “La mulţi ani!”, transmite antrenorul emerit Nicolae Zăpârţan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5