Andrei Leon Măjer, vicecampion național la box! Antrenorul emerit Nicolae Zăpârțan: Este o minune că încă mai putem reprezenta județul, nu mai sunt bani de pregătire

La Campionatul Național de box pentru juniori, derulat spre final de an, spre bucuria pugiliștilor din Bistrița și a iubotorilor de sport, multiplul campion Andrei Leon Măjeri, medaliat anul trecut și la Europenele pentru cadeți, a reușit să obțină medalia de argint. “A fost o competiție extrem de mare, la categoria sportivului nostru, +80 kg, au fost nu mai puțin de 20 de sportivi. Din păcate, în finală, a fost învins de sportivul de la Centrul Olimpic Brăila, Ștefan Moise, sportiv pe care bistrițeanul nostru l-a învins la cel mai mare turneu organizat vreodată în România, Open Brașov, unde au participat sportivi din 23 de țări, dar și în finala de anul trecut. Fără bani, fără meciuri de pregătire, fără susținere, este o minune că încă putem reprezenta județul în competițiile naționale și internaționale“, ne-a declarat antrenorul emerit Nicolae Zăpârțan.

Acesta a mulțumit celor care au contribuit la performanțele singurului boxer care ne reprezintă cu succes în întâlnirile naționale și internaționale, și anume lui Alexandru Bulz și lui Sorin Gabor.

Potrivit antrenorului bistrițean, boxul se va confrunta în 2023 cu un an mai greu decât cel pe care îl încheiem, mai ales că din luna august sportivii medaliați la Campionatele Naționale nu și-au primit drepturile.

“Avem o sportivă convocată la lotul național, pentru participarea la Campionatul European de Tineret. Nu văd cum să îi asigurăm pregătirea, când din luna decembrie nu mai avem bani de mâncare la club. Așteptăm oameni de bine care ne pot asigura un modest mijloc de supraviețuire. Vorbim de niște copii de excepție...poate ne aude cineva.

Vreau să mulțumim Primăriei Bistrița pentru sprijinul acordat pentru echipament, fără sprijinul lor era mult mai rău. Mulțumesc, domnule primar Nelu Turc, și sper să fiți alături de noi așa cum mi-ați promis. Sărbători fericite tuturor! Cu mult respect, unul din cei care încearcă încă să mai mențină boxul în orașul pe care îl iubește”, a concluzionat antrenorul emerit Nicolae Zăpârțan.  

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5