Ionuţ Simionca: Blatul PSD-UDMR face victime în administrația publică din România

Deputatul PMP  de Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca,  susţine că pentru a-și asigura majoritatea parlamentară, PSD a cedat nepermis de mult cerințelor UDMR, iar noul Cod Administrativ lezează suveranitatea României.

„Pentru a-și asigura majoritatea parlamentară, PSD a cedat nepermis de mult cerințelor UDMR, transformând Codul administrativ într-un act antiromânesc, care transformă limba maghiară în cea de-a doua limbă oficială a României.

Mai precis, în localitățile în care cetăţenii aparţinând minorităţilor naţionale au o pondere de peste 20%, toate instituțiile publice au obligația să folosească, în raporturile cu aceștia, folosirea limbii minorităţii naţionale respective. Deci toate aceste instituții vor fi controlate de minorități. Am votat împotriva acestei legi și consider că este nepermis ca actuala putere să promoveze, în Anul Centenar, acte care lezează suveranitatea României”, susţine deputatul Simionca. 

Comentarii

14/07/18 15:44
carcotas

D-apoi daca era " blat " cu " cetera si arcusul " sau cu " asul de trefla " ... ?

21/07/18 09:55
comentator

Pai da ! Face victime in randul celor din opozitie care face "spume la gura " de parca au baut detergent . Fiti seriosi... ca daca erati la guvernare, tot asa faceati si daca v-ar promite UDMR-ul ca se uneaste cu Dvs , i-ati pupa si-n " stema " !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5