Ionuț Simionca: Paul Alexandru Șomodean este noul team manager al secției de fotbal de la CS Gloria 2018 BN

Mă bucur că Paul Alexandru Șomodean este noul team manager al secției de fotbal în cadrul Clubului Sportiv „GLORIA 2018” Bistriţa-Năsăud și îmi pun mari speranțe în capacitatea lui de a revitaliza fotbalul bistrițean.
Când spun acest lucru, mă gândesc, înainte de toate, că știe exact ce așteptări mari avem de la el, în contextul în care și-a început cariera de jucător profesionist în Liga 1 la Gloria Bistrița, echipă la care a performat între 2003 și 2005.
Paul Alexandru Șomodean are în palmares 45 de meciuri în Liga I (la Gloria Bistrița, Oțelul Galați și Voința Sibiu) și 140 de meciuri în Liga a II-a. De asemenea, acesta are experiență în management sportiv ca asistent manager la CSM Reșița și consilier sportiv la Concordia Chiajna.
În 2005 a absolvit Facultatea de Educatie Fizică și Sport - Specializare Fotbal. În 2007 a absolvit Facultatea Geografie Turism. Și în 2019 a obținut Licența de antrenor UEFA "B"
Mult succes, Paul Somodean, știu că, împreuna cu domnul antrenor Dan Matei și cu tot staff-ul tehnic, veți da tot ce aveți mai bun pentru echipa noastră!
Mult succes Gloria Bistrița! Doamne ajută!, este mesajul transmis de Ionuț Simionca, lider PMP BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5