Ionuţ Simionca propune municipalităţii soluţii pentru spălarea ruşinii cu pârtia din Wonderland

Deputatul Ionuţ Simionca a reclamat, în cadrul unei conferinţe de presă, situaţia pârtiei de schi din Complexul Wonderland, unde nu s-a schiat în acest an dar s-a făcut suficientă reclamă la nivel naţional, municipiul Bistriţa fiind la categoria „gluma zilei”.
„După struţi şi veverinţe, a treia oară ne facem de ruşine la nivel naţional cu pârtia de nămol. Eu mi-aş dori din tot sufletul ca Bistriţa să nu ajungă un subiect de glumă, un subiect de batjocură, să putem să fim mândri de oraşul şi de judeţul nostru. Mi-aş dori să nu se ajungă în situaţia să nu se mai facă bancuri cu Bulă şi să se facă bancuri cu Bistriţa-Năsăud. Prea puţini ştiu lucrurile frumoase din Bistriţa-Năsăud, dar majoritatea lucrurilor negative le ştiu”, a declarat deputatul Simionca.
Parlamentarul PMP a reafirmat că este vorba despre o investiţie de şapte milioane de euro, inutilă, pe care bistriţenii trebuie să o plătească. Simionca a venit şi cu o serie de idei de care municipalitatea ar putea ţine cont „pentru a spăla ruşinea”.
„Aş veni cu câteva idei pentru administraţia locală, pentru domnul primar Creţu, pentru a spăla ruşinea pe care o are oraşul şi judeţul nostru şi pentru a arăta că, totuşi, Bistriţa poate să facă dintr-o investiţie moartă şi care nu are niciun fel de avantaj, un lucru bun. I-aş recomanda domnului primar Creţu să fie proactiv, să se gândească şi la un parteneriat public privat şi la o investiţie a primăriei în două lucruri. Pe baza infrastructurii pe care o avem şi a telescaunului se pot face o tiroliană şi un rollercoaster alpin. Aceste două investiţii sunt minore în comparaţie cu investiţia care a fost făcută şi pot să aducă bani suficienţi cât să se întreţină costurile şi datoriile la bancă ale acestui proiect, să nu fie proiectul Wonderland o gaură neagră în bugetul local pe care noi, toţi bistriţenii, trebuie să o susţinem financiar. Să se susţină singur, dacă nu face profit”, a explicat deputatul Simionca.

Comentarii

18/02/17 08:54
Cititor

Domnu " X " ... daca dumneata esti bogotan si ai bani, du-te-n ... " schiuri" la M... unte, in Austria, Elvetia, Frantza sau daca vrei si-n Siberia ca nu te opreste nimeni !( Sper ca ai inteles mesajul ) .
Pentru noi bistritenii sarantoci , care "ne mancam de sub unghii " este foarte buna si aceasta partie, ca este aici langa municipiu si putem merge cu copiii la sanius ori la schiuri, fara sa cheltuim o groaza de bani pentru o zi de distractie.
Voi bogotanii puteti merge unde "dra.cu si-a dus roata si surdu calu... " ca nu va opreste nimeni daca aici nu va convine si nu va place !

18/02/17 10:08
Anamaria

Domnule cititor ,noi bistritenii de rand nu cred ca putem beneficia de partia asta minune...sa ne ducem copii la sanius si ski...cum spuneti dvs....deoaece clima nu o permite! Ideea este ca aceasta investitie scumpa nu este in folosul bistritenilor, cu toate acestea tot noi va trebui sa o platim!

20/02/17 09:47
Cititor

Ba da stimata domnuca. Am fost in aceasta iarna acolo, m-am recreiat impreuna cu copiii mei, a fost bine si nu mi s-a parut deloc faptul ca nu mi-ar fi "permis clima " sa mergem acolo. N-aveti dreptate !
Foarte bine domnule primar, ce aveti de facut, FACETI si nu mai aplecati urechea la toti Gica Contra, care nu vor fi de acord niciodata... cu nimic si bogotanii sa se duca invartindu-se unde vor si chiar nu ne-ar face placere deloc sa ne impiedecam de ei pe aici ...

24/02/17 09:47
Cititor 222

Stimate domnule Simionca, sa sti ca am fost cu copiii mei la sanius si la schiuri la aceasta partie si nu mi-a fost absolut deloc "rusine ", din contra ! N-am observat ca ar trebui spalata vre-o "rusine " ...

18/02/18 08:25
nelu b.

Are dreptate domnul Simionca! Am ajuns de rasul tuturor, "Caracalul Ardealului"! Cat despre bistritenii care nu isi permit sa mearga la schi si ca e binevenita partia, ma faceti sa rad , domnule cititor! Pentru 3 zile pe an de schiat, investitie de 7 mil . euro? Vi se pare justa investitia? De pe ce planeta sunteti?

18/02/18 10:25
Alt cititor incult

Stimabili "cititori",
Cu siguranta aceasta investitie este una minunata, daca ar fi existat iarna cu multa zapada. Cei care nu au schiat nicaieri decat in Bistrita, vreau sa va spun ca un sezon de iarna tine din noiembrie pana in Martie si se schiaza IN FIECARE ZI (intr-o zona de schi unde clima permite).
In aceasta iarna, partia din Bistrita a fost deschisa pentru voi sa o folositi 4 ZILE din cele 100 de iarna care au trecut pana acum. Deci voi sustineti ca pentru cateva zile pe an este acceptabil sa se investeasca bani pe care cei mai multi nu ii vad intr-o viata intreaga in total.
Unde va este capul? Unde va este mintea? Lumea s-a dat mai multe zile pe dealul Budacului. Voi chiar ganditi ce sustineti aici?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5