Ionuț Simionca: Stimulente pentru întoarcerea acasă a bistrițenilor plecați la lucru în țări străine! Votați candidații Dreptei Unite!

În timp ce românii noștri sunt plecați la muncă în Occident, fabricile din Bistrița angajează tot mai mulți muncitori străini.
E adevărat că am întâlnit și tineri care s-au întors acasă și s-au angajat aproape de familiile lor, dar nu destui cât să acopere nevoia de forță de muncă din județ.
De aceea, după ce voi ajunge președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, vom acorda persoanelor de cetățenie română din județ care se întorc acasă după ce au lucrat în străinătate cel puțin 36 de luni o primă de instalare egală cu 3 salarii medii brute pe economie (care este de 7567 de lei în 2024).
De asemenea, îi vom ajuta pe cei care revin la familiile lor cu servicii gratuite de consiliere pentru: reînnoirea actelor, echivalarea și continuarea studiilor, servicii medicale și drepturi sociale, consultanță pentru deschiderea de noi afaceri etc.
În 9 iunie, votați candidații Dreptei Unite la alegerile locale și europarlamentare, votați Ionuț Simionca președinte al Consiliului Județean pentru Un Nou Început în Bistrița-Năsăud.
 
CMF 21240022
 
 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5