Ionuţ Simionca: Voi lupta în continuare pentru anularea pensiilor speciale!

Eliminarea pensiilor speciale
În timp ce PSD și PNL doar vorbesc la televizor și se ceartă pe subiectul pensiilor speciale în loc să muncească, PMP a luptat în Parlament pentru atingerea acestui obiectiv.
Așa cum știți, sunt singurul parlamentar care și-a anulat pensia la notar.
Voi lupta în continuare pentru anularea pensiilor speciale.
#BistrițaNăsăudPePrimulLoc
#ContinuămÎmpreună
Comandat: Partidul Mișcarea Populară-Filiala Bistrița-Năsăud. Executat de Rasunetul Media SRL. Cod AEP: 11200012

Comentarii

27/11/20 19:36
Gavrilă N. Moldovan

Mai lasă-ne în pace cu gargara pensiilor speciale. Nu se poate face nimic atâta timp cât cei de la CCR sunt și ei beneficiari.Nu este voință politică. Mai scoate osul din gura câinelui. Probabil, o viitoare revoluție de catifea ne poate aduce pe calea cea bună.

29/11/20 11:08
cititor de Bistrita

NU EXISTA PENII SPECIALE ci doar " privilegiate " , adica toate sunt dupa legile specifice domeniilor care guverneaza institutiile publice ale statului . Calculul acestora se efectueaza dupa alte reguli decat cele pentru persoanele "civile " si de aceia au alte valori... Ca sa poata fi desfiintzate, trebuie moificate toate aceste legi ( ale magistratilor, ale cadrelor militare si de politie... , ale parlamentarilor... etc. etc. )
CEL MAI CORECT AR FI ca PENSIILE , SA SE CALCULEZE SI SA SE ATRIBUIE DUPA CONTRIBUTIA AVUTA LA ACEST FOND . Cine are salar mare, va si contribui mult si va avea si pensie mare si invers. Dar, trebuie modificata legea pensiilor si obligata toata lumea sa contribuie si sa i se calculeze pensia, dupa aceleasi reguli . PUNCT .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5