IPJ BN: 48 de șoferi au rămas fără permis! Peste 820 de amenzi aplicate de polițiști

Comunicat de presă

În perioada minivacanței de 1 Mai și Paști, sute de poliţişti de la ordine publică, rutieră, arme, explozivi şi substanţe periculoase, investigarea criminalităţii economice, acţiuni speciale şi investigaţii criminale au acționat pentru ca toți locuitorii județului Bistrița-Năsăud să petreacă în siguranță

Vă mulțumim că ați manifestat respect și responsabilitate față de cei din jur, nefiind înregistrate evenimente grave de natură să tulbure ordinea și liniștea publică.

Astfel, pentru prevenirea unor fapte antisociale au fost avute în vedere mai ales zonele aglomerate, iar poliţiştii au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică și preîntâmpinarea unor evenimente nedorite. în zona lăcaşurilor de cult, de desfăşurare a unor manifestări publice.

Echipajele poliției rutiere care au acționat pe raza întregului județ au avut ca principal obiectiv asigurarea desfășurării traficului în condiții optime și de siguranță. S-a asigurat fluidizarea tronsoanelor intens circulate și depistarea acelor conducători auto care pun în pericol siguranța traficului rutier, fie prin nerespectarea regimului legal de viteză, fie prin conducerea sub influența alcoolului sau altor substanțelor interzise.

În perioada 30 aprilie – 6 mai a.c., polițiștii au intervenit în sprijinul cetățenilor la 250 de apeluri semnalate prin S.N.U.A.U. 112. Sute de persoane și autoturisme au fost verificate de către polițiști fiind aplicate peste 820 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 265.000 de lei. În contextul acțiunilor desfășurate, au fost constatate în flagrant delict, 17 infracțiuni la regimul rutier.

Cu privire la neregulile de natură contravențională constatate a fost dispusă măsura reținerii a 48 de permise de conducere, dintre care 20 pentru depășirea vitezei legale. Totodată, pentru neregulile constatate la autovehicule, au mai fost retrase 37 certificate de înmatriculare.

 

 

Acțiunile polițiștilor au fost desfășurate pentru siguranța dumneavoastră!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5