Istoria din spatele unei nunţi că în poveşti

Se crede în mod tradiţional că pe al patrulea deget de la mâna se găseşte o venă specială, denumită şi venă amoris, care simbolizează bena iubirii, venă care duce direct la inima, motiv pentru care fiecare se visează că deţine un inel special pe acest deget.

Probabil este visul oricărei femei să găsească pe cineva care să se aşeze în genunchi în faţă ei şi să îi adreseze una din cele mai sincere întrebări, o promisiune sinceră de iubire şi o viaţă fericită după, până la adânci bătrâneţe. În acelaşi timp este şi un coşmar, pentru că durează foarte mult până să îţi găseşti perechea cu care vei petrece întreagă viaţă, întrebare pe care cei mai mulţi bărbaţi şi-o adresează. În aceeaşi manieră în care doreşte mai multă libertate, doreşte să se aşeze la casa lui şi începe să se întrebe când va putea oferi şi el un inel, un simbol al întregului cerc fără ieşire. Dar cât de mult este prea mult atunci când vine vorba despre inelul de logodnă?

Importantă inelului de logodnă

În mod tradiţional se crede că un om are nevoie de cel puţin două salarii pentru a achiziţiona un inel de logodnă, încât acesta să fie pe planul logodnicei, încât se spune că în vechea Anglie, ritualul de a recita unele paragrafe din cărţile biblice la oferirea unui inel reprezintă doar o mică parte, dar importantă din întreg evenimentul pentru că nu se face doar conexiunea cu celălalt partener, ci şi cu întreagă comunitate a bisericii.

Din obiceiul existenţei orice inel de logodnă are propria poveste de la care nimeni nu se abate, fiind o sursă reală de emoţie, pentru că alegerea unui inel de logodnă implică un simbol al longevităţii împreună, o mărturie sacra a sentimentelor, şi în acelaşi timp un semn al eternităţii, pentru că infinitul inelului se simte în fiecare părticică a partenerilor.

Alegerea inelului

Alegerea inelului se face în funcţie de preferinţele fiecăruia, precum şi de gusturile fiecăruia, încât crearea unui stil propriu trebuie să fie premiza care stă la baza alegereii unui model de inel de logodnă. Mai apoi trebuie sa te decizi asupra materialului din care acesta este confecţionat, încât poţi alege de la aur, platină,argint, titan, tungsten, oţel sau ceramică.

Inelele de logodnă vin într-o varietate de forme, modele şi culori, încât poţi opta pentru ceva care consideri că te va însoţi întreagă viaţă, încât este bine să acorzi o atenţie deosebită şi detaliilor de pe acesta. Pietricele, grosimea, lăţimea, mărimea sau unele textele întipărite în interiorul inelului ar trebui luate în considerare atunci când îţi concentrezi atenţia asupra acestui lucru. Atunci când ai atins toate aceste elemente este bine să ştii că nunta ta poate avea cel mai frumos moment de promisiune de dragoste care te va însoţi toată viaţă, încât trebuie să ai în vedere să apelezi la ConstantinButucStudio pentru că vei avea parte de cele mai frumoase cadre, în care îţi va fi expusă toată emoţia, toată dragostea şi toată admiraţia pentru persoană iubita.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5