Unirea iubirii prin inelul elegant de logodna E-Ring

In momentul in care iubirea dintre doua persoane nu mai poate fi masurata in cuvinte, decizia de a-si impreuna destinele nu intarzie sa apara. E-Ring vine in ajutorul viitorilor miri si le ofera posibilitatea de a alege un inel de logodna personalizat sau ales din gama de modele unicat din mediul online dupa bunul plac.

            Asa cum si-a obisnuit cumparatorii si pana acum, E-Ring tine cont de dorintele si gusturile acestora, iar viitorii mirii pot face alegerea corecta si potrivita in alegerea inelului de logodna potrivit, pentru ca ofertele sunt in numar mare, iar modelele diversificate. Clientii pot opta atat pentru un inel de logodna clasic, cat si pentru unul sofisticat sau special personalizat dupa bunul plac.

            Clientul poate deveni propriul designer la E-Ring

            Logodna, fiind un pas atat de important in viata unui cuplu, presupune ca designul inelului sa detina aceeasi insemnatate. Clientii care se bucura de o imaginatie bogata, se pot gandi la cum sa isi personalizeze un inel de logodna din timp. In acest fel, E-Ring poate sa asculte si sa le creeze mirilor modelul potrivit. Placerea de a purta un astfel de accesoriu este cu atat mai mare cu cat purtatorul stie ca intreaga capodopera a fost construita si finisata pana la cele mai mici detalii de el insusi. Atat cuplul, cat si apropiatii pot observa unicitatea acestuia. Clientul trebuie doar sa explice expertului cum isi doreste sa arate inelul, iar rezultatul va fi conform asteptarilor. Detaliile trebuie sa cuprinda marimea inelului, forma pietrei, si materialul din care este confectionat, care poate fi din aur alb, aur galben sau argint.

            Daca viitorii miri nu se pricep foarte bine la personalizarea acestuia, pot apela la un designer de bijuterii online, consultantul E-Ring sau pot sa ceara sfaturi confectionarului. Costurile unui astfel de inel de logodna personalizat variaza de la marime, complexitate, material si piatra, insa nu se compara cu sentimentul de implinire.

            Alegerea inelului de logodna potrivit

            Viitorii miri care pun accentul pe simplitate, opteaza pentru stilul clasic. Acest tip de design este potrivit femeilor care iubesc finetea, delicatetea si eleganta. De obicei, inelul de logodna are o singura piatra, alba in majoritatea cazurilor. Simplitatea liniilor ofera un efect de bun gust. Stilul glamour este preferat de femeile care isi doresc sa iasa in evidenta chiar si cu cele mai mici detalii, iar cand piatra unui astfel de inel este mare, puratoarea beneficiaza si de un design sofisticat. Acest stil nu poate fi trecut cu vederea de nimeni. Femeile care viseaza la vremurile altei epoci, tind sa aleaga un design vintage, model incarcat de pietre masive, colorate si pretioase, cum ar fi rubinul, safirul, smaraldul sau ametistul.

            Doamnele si domnisoarele carora nu le place sa iasa prea mult in evidenta prin infatisare, opteaza pentru stilul minimalist. Acest stil se potriveste celor care nu poarta in mod constant bijuterii. Inelele de logodna in stil romantic au in componenta un diamant care poate avea diferite forme, cum ar fi lacrima, inima sau stea. Acest tip de design are rolul de a scoate in evidenta personalitatea romantica a purtatoarei. Mirele care cunoaste gusturile si preferintele alesei sale, nu poate da gres in a face alegerea potrivita. Cateva din modelele care pot fi regasite in magazinul online sunt Solitaire, Halo, Three-stone, Side-stone si Eternity.    

            Doritorii de achizitionarea inelului de logodna ideal pentru partenera lor, pot face alegerea potrivita, fiind atenti la ceea ce apreciaza partenera de langa ei. E-Ring este alaturi de clienti, oferindu-le sfaturi vis-a-vis de alegerea potrivita a inelului de vis, garantandu-le unicitatea si calitatea produsului, incat iubirea dintre miri sa fie unita in inelul care va fi purtat o viata intreaga.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5