Primul pas către o căsnicie de vis este un inel de logodnă cu diamant

Toate căsniciile încep la fel: cu momentul în care el pune marea întrebare, iar ea spune cu entuziasm DA”. Însă, dacă privim în culise, vom afla că viața în doi nu seamănă de la un cuplu la altul.

 

Momentul în care iei decizia de a formula marea întrebare este unul important în viața oricărui bărbat, dar la fel de importante sunt și cele care urmează, deoarece trebuie să te gândești cum formulezi cererea în căsătorie, unde se va desfășura și, mai ales, cum va fi inelul de logodnă – va fi un model de inel de logodnă cu diamant, de tip Solitaire, sau unul Eternity cu safir, un delicat Three Stone cu rubin sau un inel Halo cu un splendid smarald înconjurat de mici diamante perfecte?

Dacă bărbații ar prefera poate să spună hai să ne luăm” în loc de o cerere pompoasă, pentru femei altfel stau lucrurile. Ele își doresc cereri în căsătorie pline de romantism, eleganță și rafinament.

Inelul cu diamante – declarația de dragoste perfectă

Pentru a porni cu dreptul în noua ta viață, momentul cererii în căsătorie ar trebui să fie unic și special, iar inelul de logodnă să poată țină loc de declarație, pentru cazul în care se întâmplă să te copleșească emoțiile și să îți pierzi cuvintele.

Există multe modele de inele de logodnă, însă dacă vrei să faci o alegere cu care nu ai cum să dai greș, soluția este simplă: un inel de logodnă cu diamant, care o va face pe aleasa inimii tale să se simtă ca o regină atât în momentul cererii în căsătorie, cât și în toate celelalte zile.

Dacă ai nevoie de încă un motiv pentru care inelele de logodnă cu diamant sunt alegerea perfectă, află că dragostea femeilor pentru aceste pietre prețioase are o istorie de aproape o mie de ani: una dintre primele bijuterii cu diamante a fost coroana reginei ungare, creată în anul 1074, iar primul inel de logodnă cu diamant a fost dăruit în anul 1477 ducesei Maria de Burgundia. De atunci și până în prezent, diamantele au rămas un simbol al eleganței, fiind iubite de femeile din toată lumea.

Al doilea cel mai important moment, după oferirea splendidului inel de logodnă cu diamant

Un moment la fel de important precum cererea în căsătorie este ziua cea mare: nunta. În acea zi, fiecare femeie își dorește să fie strălucitoare, să atragă toate privirile, să se simtă specială.

Însă al doilea cel mai important moment, după cererea în căsătorie, este anunțarea logodnei. Viitoarea soție va fi încântată să le arate mamei, surorilor, mătușilor și prietenelor ei inelul de logodnă. De aceea, inelul ei de logodnă cu diamante trebuie să spună” de la prima privire: sunt apreciată”, sunt iubită”, sunt specială”, sunt o femeie cu stil”, dragostea noastră este indestructibilă”.

Pentru a putea face toate aceste declarații, inelul cu diamante ar trebui să fie elegant, ales cu răbdare și grijă, să fie compatibil cu stilul viitoarei soții și, nu în ultimul rând, să aibă o mărime care să i se potrivească.

Cum alegi inelul de logodnă cu diamant

Pentru a afla măsura potrivită pentru inelul de logodnă cu diamante, cea mai simplă metodă este să măsori cu o riglă diametrul interior al inelului pe care partenera ta îl poartă cel mai des.

Alegerea modelului este puțin mai dificilă, însă poate fi de ajutor să te gândești la stilul vestimentar pe care partenera ta îl adoptă în viața de zi cu zi. Aruncă o privire în garderoba ei și încearcă să observi dacă are multe haine office sau elegante, ori, din contră, preferă un stil relaxat și confortabil. Obiectele vestimentare sunt în culori neutre, sau în culori tari, sau poate îmbogățite cu sclipici ori paiete?

Bijuteriile pe care le deține, dar mai ales cele pe care le poartă mai des, sunt un aspect care nu trebuie neglijat. O mică incursiune în cutia cu bijuterii te va ajuta să îți dai seama dacă va aprecia un inel cu diamant simplu, cu o singură piatră, sau mai degrabă un inel cu un model complex, poate cu mai multe pietre diferite.

Acum că ai aflat rețeta unei cereri în căsătorie perfectă, ar trebui să afli unde poți găsi inele de logodnă cu diamant frumoase și la prețuri corecte. Magazinul online E-ring oferă o gamă variată de inele de logodnă, asigurând un termen scurt de execuție. Dacă dorești ceva cu totul deosebit, poți alege un model adaptat după inelul ducesei Kate Middleton sau poți comanda un inel de logodnă cu diamant unicat, conceput chiar de tine.

Aleasa inimii tale merită o cerere în căsătorie de care să își amintească mereu cu drag și cu emoție. Descoperă gama de inele de logodnă cu diamante de la E-ring și, în cazul în care ai nevoie de mai multe informații, nu ezita să ceri sfatul specialiștilor!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5