Cele mai populare jocuri de păcănele: Top 10 sloturi online

Se poate spune că sloturile sunt „vedetele” cazinourilor online, pentru că atrag cei mai mulți jucători și, implicit, generează cele mai multe câștiguri, atât pentru operatori, cât și pentru „cealaltă tabără”.

Este foarte greu să faci un Top 10 al sloturilor online, pentru că ai de ales dintre sute de titluri, lansate de producători renumiți din industrie. În principiu, atunci când este apreciat un astfel de joc, se ține cont de trei atribute principale:

1. Payout (procentul din banii mizați care se întoarce la jucători)

2. Jackpot (dacă jocul oferă sau nu jackpot, cât de mare este acesta)

3. Grafică.

Fiecare jucător prețuiește în mod diferit acești trei factori, astfel că este imposibil de făcut un top obiectiv. Preferăm să prezentăm cele mai populare 10 sloturi online în ordine alfabetică.

Book of Ra - Cu 3 cărți declanșezi jocul bonus unde poți ochi câștiguri foarte mari. Simbolurile legate de subiectul vechiului Egipt se rotesc pe cinci cilindri, creând o varietate de aranjamente. Printre ele este simbolul cărții ra, faraon, scarab, descoperitor, numere și litere.

Gonzo's Quest – Este slot 3D cu o grafică foarte apreciată. Particularitatea lui este că o rotire nu se termină după o combinație câștigătoare, pentru că respectivele simboluri „se topesc”, iar pe locurile lor apar alte simboluri în urma „avalanșei”. În acest fel, o singură rotire poate aduce mai multe câștiguri, factorul de multiplicare ajungând la 5x.

Luck Of the Jackpot – Numele spune totul. Este unul dintre jocurile care oferă cele mai consistente jackpot-uri. Premiul cel mare, în euro, ajunge să aibă și alte zerouri. Trebuie să fii născut sub o stea cu adevărat norocoasă pentru a pune mâna pe el, dar „muritorii de rând” au acces destul de des la alte premii mai mici, dar tot însemnate.