Urmează să îi cumperi cadou unei femei din viața ta? Nu pleca la cumpărături fără să citești LISTA cu SFATURI

Femeile primesc multe cadouri, nu-i așa? Venirea primăverii – două, unul pe întâi, că e Mărțișorul și altul pe opt, că e ziua femeii. Paștele – iepurașul nu poate veni cu mâna goală. Sărbătorile de iarnă – două, din nou, Moș Nicolae și Moș Crăciun. Se mai adaugă și ziua onomastică, pe care poate să o petreacă chiar și de două ori, apoi și onomaticele, depinzând de inspirația pe care au avut-o părinții atunci când i-au ales numele. Iar dacă formați un cuplu, lista se mărește și mai mult: aniversarea de când v-ați cunoscut, de când formați un cuplu și să nu uiți ... luna februarie – Valentine's Day și Dragobetele. 

După un simplu calcul, în fiecare an, un bărbat trebuie să cumpere între șase și 12 cadouri pentru fiecare femeie din viața sa. Numărul variază în funcție de relația dintre cei doi. Dar și șase sunt de-a ajuns, nu? Un lucru se mai știe sigur – damele sunt pretențioase, iar pentru domni este o misiune aproape imposibilă să le surprindă. Într-adevăr, Internetul îți sare mereu în ajutor cu o listă de idei, însă, ai grijă și de acolo ce alegi. 

Ce variante de daruri se potrivesc oricărei femei

  1. Parfum

Oricât de bună ar părea această idee, ai grijă! Dacă nu vei alege parfumul potrivit, riști să primești reproșuri în loc de mulțumiri. Ei bine, nici să-i cumperi încă un exemplar ca cel de acasă nu este o soluție. Așadar, rămâne o singură variantă – transformă-te în detectiv! E simplu: invit-o la o plimbare în mall, intrați într-un magazin cu acest gen de produse, iar tu urmărește unde îi rămâne privirea. Vestea bună e că nu va trebui să te mai întorci ca să-l cumperi, pentru că, cu un simplu click, îl poți comanda de pe Internet.

 

2.            Produse cosmetice 

 

Într-adevăr, femeile iubesc produsele cosmetice. Însă nu se va declara niciodată mulțumită dacă va primi un deodorant, un șampon sau un alt produs care îi poate da de înțeles că nu se îngrijește corespunzător. Așadar, dacă te hotărăști să îi cumperi ceva din această categorie, ar fi recomandat să alegi fie un fard sau un ruj de calitate, fie creme de hidratare frumos mirositoare. 

3.            Bijuterii

Când ai văzut ultima oară o femeie fără bijuterii? De mult, nu-i așa? Și atunci era ori în pijamale, ori abia ieșită din duș. Așadar, aceste obiecte sunt o idee bună. Însă, ai grijă, pentru că, în timp ce unele preferă gablonțurile colorate și masive, altele preferă unele simple și prețioase. La această categorie se integrează și ceasurile. Însă, dacă te gândești la un astfel de accesoriu, ai grijă să îl alegi în funcție de stilul său. Poate fi elegant, casual sau, dacă îi place tehnologia, un smartwatch poate fi o alegere chiar chic.

 

4.            Cadouri practice 

 

Ești de acord că ar fi păcat să îi cumperi un cadou care să nu îi folosească la nimic? Cu siguranță că răspunsul este da. Ca să scapi de acest risc, alege un produs care să-i completeze garderoba. Iar dacă nu știai, femeile iubesc pantofii. Se poate spune că încălțămintea pentru femei este ca berea pentru bărbați: niciodată suficientă. Poți să-i cumperi o pereche potrivită pentru cumpărături, pentru serviciu sau, de ce nu, una extrem de elegantă pentru momente unice.

Nicio listă de cadouri pare că nu te mai ajută atunci când femeia este prea pretențioasă, dar chiar și așa nu este o misiune eșuată. Uite încă un sfat și în concluzie – nu te ghida în funcție de preț. Uneori, ceva scump poate să o nemulțumească, iar, dimpotrivă, ceva ieftin să o surprindă. 

Sursă foto: Shutterstock.com, Pinterest.com

 

 

Comentarii

22/01/20 10:29

Mi-a placut articolul, multumesc pentru sfaturi!

18/02/21 07:37
A

Un articol idiot! (La orice - „sfatul înțelept” este că ar putea să-i placă sau să nu-i placă.) Și idioțenia „pijamale”, de parcă era îmbrăcată cu cel puțin două, una peste alta! Presupunem, totuși, că avea doar o PIJAMA pe ea - sigur, având două piese (pantaloni și bluză/cămașă), cum și taiorul e unul, dar format din fustă și jachetă.

18/02/21 07:39
A

Și nu „iubești” obiecte! Obiectele îți plac.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5