Îţi cauţi de lucru ? Te aşteptăm, în 19 octombrie, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud anunţă organizarea bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi, în data de 19 octombrie 2018.

Absolvenţii unei forme de învăţământ, promoţia 2018, care încă nu şi-au găsit un loc de muncă au şansa de a intra pe piaţa muncii, la Bursa locurilor de muncă destinată lor.

“Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi în a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau să se (re)orienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale, transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea.

Angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ se pot adresa institutiei noastre deoarece, potrivit prevederilor Legii 76/2002, beneficiază de subvenţii la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane.

De asemenea, reamintim că absolvenţii care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la AJOFM Bistriţa - Năsăud, pot beneficia de prime de încadrare”, precizează Otilia Râpan, director executive AJOFM B-N.

În vederea participării la Bursa Locurilor de Munca pentru Absolvenţi , angajatorii pot transmite pană la data de 18.10.2018 oferta de locuri de muncă vacante, date de contact: tel. 0263 – 236 296, fax. 0263 – 236296, e-mail: [email protected].

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi va avea loc joi, 19 octombrie 2018, începand cu ora 10, la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud din Bistriţa, str. Garii, nr.2 - 4.

Comentarii

27/09/18 09:38
Cititor

Si daca eu am 55 de ani , am ramas fara serviciu ( nu din vina mea ) si am absolvit acuma un curs de calificare... sunt sau nu sunt " absolvent " ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5