ITM a aplicat peste 100 de avertismente şi 6 amenzi, în urma controalelor la agenţii economici

          Luna trecută, 11 inspectori de muncă din cadrul ITM B-N au verificat 215 angajatori, pentru deficienţele constatate în domeniul relaţiilor de muncă şi al securităţii şi sănătăţii în muncă fiind dispuse 123 de măsuri de remediere.

          De asemenea, au fost aplicate 109 sancţiuni, şi anume 103 avertismente şi şase amenzi în cuantum de 16.500 lei.

          În luna februarie, au fost înregistrate la ITM B-N trei accidente de muncă soldate cu incapacitate temporară de muncă, potrivit comunicatului semnat de inspectorul şef Otilia Berbecar.    

Comentarii

16/03/21 06:31
Gca Contra

Mai LIBERALILOR SI ACOLITILOR VOSTRI DE DREAPTA CAPITAISTO-TERORISTA ,
voi cu teoria voastra cu posibiitatea ramenrii pana la 70 de ani la " munca " ati facut un MARE RAHAT . In general, ati iesit castigatori la alegeri ptr ca toti tinerii nostri ,IMPREUNA CU DIASPO-VIRUSATII ... v-au votat pe voi ma ... Ati inceut sa " restructurati posturile din domeniul public " si cine credeti voi ca VOR FI RESTRUCTURATI SI DATI AFARA DIN SERVICII ALTII DECAT TINERETUL MA... si vor ramane in posturi, in continuare, toti hodorogii si fliostorogii... pana se duc direct in coparseu... MAI ALES CEI CARE SUNT TOT FELUL DE SEFI, SEFUTZI SI SEFULETZI ... SI CARE NU DESFASOARA ACTIVITATI GRELE, RISCANTE ... SI CARE IN GENERAL STAU INTR-UN " PATUTZ CALD " ... ! TOTI VOR MERGE PE IDEIA CA TINERETUL SE POATE REPROFILA SI RECALIFICA IN ALTE DOMENII ... si vor restructura posturile detinute de acestia .
MA... SI TIERETUL ASTA PROST IMPREUNA CU DIASPO-VIRUSATII , AU PUS BOTUL ! In loc sa-i fortzatzti sa plece la pensie inca si mai repede decat 65 de ani, sa le permiteti pensionarea la 63 de ani barbatilor si la 60 femeilor, sa creati locuri de munca tineretului, acesta acuma este obligat sa-si ia lumea in cap si sa plece efectiv din tzara, sa-si caute alte locuri de munca prin strainatati , ca aici in tzara IOC LOCURI DE MUNCA .
ASTA ATI FACUT VOI CU IDEILE ASTEA ALE VOASTRE LIBERALE TAMPITE ... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5