Jandarmii au amendat doi tineri pentru nerespectarea restricțiilor de circulație pe timpul nopții!

Misiunile jandarmilor pentru protejarea populației continuă în județul Bistrița-Năsăud. Acțiunile jandarmilor pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul Coronavirus au continuat și în această noapte, misiunile fiind organizate atât independent cât și în sistem integrat. Jandarmii au depistat doi tineri care nu au respectat restricțiile de liberă circulație în intervalul 23.00-05.00, ca urmare a modificărilor și completărilor aduse prin H. G. nr. 935/2020.
Aceștia ieșiseră să-și achiziționeze băuturi alcoolice și nu și-au dat seama că ora era atât de târzie. Au fost aplicate 2 sancțiuni în valoare de 1.500 de lei.

În ultimele 24 de ore au continuat și verificările executate la terase, în magazine, mijloace de transport în comun, piețe, gări, autogări și zonele aglomerate din spațiul public.
A fost verificat modul de respectare a măsurilor de protecție individuală, în 52 de locații, fiind aplicate 70 de sancțiuni, astfel: 10 amenzi în valoare de 8.000 lei și 60 de avertismente scrise.
***
Reamintim că este permisă circulația persoanelor în intervalul mai sus precizat doar pentru anumite motive, sancțiunile prevăzute de lege fiind cuprinse între 500 și 2.500 de lei. Totodată, operatorii economici care nu respectă măsurile privind funcționarea în condiții de legalitate în această perioadă a teraselor pot fi sancționați cu amenzi cuprinse între 2.000 și 10.000 de lei.
Vă recomandăm tuturor să evitați în această perioadă aglomerațiile și întâlnirile cu prietenii sau cu membrii familiei cu care nu locuiți în aceeași gospodărie, pentru a limita răspândirea infecțiilor și pentru evita îmbolnăvirile în rândul celor dragi.
Acțiuni de acest gen se vor desfășura în toate localitățile județului, până la încetarea măsurilor restrictive, informează lt. col. Georgeta Cășvan, purtător de cuvânt al Jandarmeriei bistrițene.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5