Jandarmii, din nou , în mijlocul elevilor rodneni – activităţi în parteneriat

Zilele acestea , mai exact 11 iunie 2013 , Şcoala Gimnazială ,,Florian Porcius“ Rodna a fost gazda unei noi întâlniri a elevilor cu reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean ,,Gelu –Voievod “ Bistriţa, conduşi de maior Suciu Ionel şi coordonator C.P.E.C.A.- Bistriţa –Năsăud –d-na Corina Anda Damian .
La activitatea educativă desfăşurată pe tematica pregătirii antiinfracţionale –condusă de maior Suciu I. şi de prevenire a consumului de droguri în rândul elevilor-coordonată de d-na C.A.Damian, au participat un număr de aproximativ 60 de elevi aparţinând claselor a VIII a .Activitatea a fost susţinută din partea şcolii de echipa managerială : director prof.Sîngeorzan Iacob , dir.adj.prof.Ganea Vali şi dir. educ.prof. Partene Cornelia – prezenţi la activitate , alături de diriginţii claselor a VIII a: prof. Guşă Iacob, prof. Pop Virginia şi prof. Moroşan Aurel- care vor continua dezbaterea pe temele menţionate în orele de diriginţie, fapt pentru care şcoala a beneficiat de materiale didactice în acest sens : filme educative , broşuri , postere , pliante şi alte materiale de propagandă pentru elevi -din partea celor două instituţii partenere.
Scopul activităţii a fost de prevenire a violenţei de orice fel şi de informare şi conştientizare a elevilor privind urmările nefaste ale deţinerii , traficului şi consumului ilegal de droguri asupra personalităţii individului - din punct de vedere legal(conform Legii nr.143/2000), cât şi asupra sănătăţii consumatorului .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5