L-AȚI VĂZUT? Sunaţi la 112!

Polițiștii din Bistrița-Năsăud caută un bărbat de 72 de ani, care a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

La data de 27 iunie a.c., poliţiștii au fost sesizați de către o femeie din Zagra, cu privire la faptul că soțul ei, Dudău Gavrilă, în vârstă de 72 de ani, a plecat să culeagă ciuperci, în pădurea de pe raza localității Poienile Zagrei și nu s-a mai întors.

Echipe de căutare formate din polițiști de investigații criminale, cei din cadrul Poliţiei oraşului Năsăud, Secției 6 Poliție Rurală, Postului de Poliție Zagra, sprijiniți de jandarmi și voluntari din localitate, desfășoară în continuare activități specifice de căutare, pe raza comunei Zagra.

Bărbatul are 1,60-1,70 m. înălţime, constituţie atletică, faţă ovală, păr grizonat, tuns scurt, ochii căprui.

La data plecării era îmbrăcat cu pantaloni de salopetă de culoare albastră, cămașă de culoare albă, iar în picioare purta cizme din cauciuc.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112!

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5