Sute de pliante difuzate în Cluj și peste 100 de polițiști în căutarea Lăcrimioarei ! Cei apropiați speră să o găsească în viață, până joi, când micuța Maria, fetița ei, va fi condusă pe ultimul drum

Poliţiştii clujeni efectuează o amplă acţiune de căutare şi găsire a bistrițencei care a plecat din Secția de Oncologie Pediatrică a Spitalului de Copii Cluj-Napoca şi nu a mai revenit. ”Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că Dobrican Lăcrămioara Elena, de 38 de ani, a plecat la data de 9.01.2015 din incinta unei unităţi medicale de pe raza municipiului Cluj-Napoca şi nu s-a mai întors”, informau, în urmă cu câteva zile, reprezentanții IPJ Cluj. Semnalmentele persoanei dispărute: înălţime 1,60-1,70 m, păr negru lung până la umeri. La momentul plecării era îmbrăcată cu o geacă de fâş de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră cu dungi roşii, pantofi sport culoare albă. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!
Lăcrămioara Elena era mama unei fetițe de 12 ani, diagnosticată cu leucemie și internată în spitalul clujean. Copila a intrat în comă, fapt ce i-a provocat un șoc puternic mamei, care a părăsit spitalul și nu s-a mai întors. Din păcate, starea de sănătate a fetiței s-a agravat în ultimele zile, ieri Maria plecând în lumea îngerilor .
Peste 100 de politiști și jandarmi cu câini de urmarire, desfășoară activități de căutare a femeii, transmite IPJ Cluj. Oamenii legii au căutat-o în pădurea Făget, în zonele Sfântul Ion şi Hoia, în zona gărilor, autogărilor, a lăcaşurilor de cult, în zona râului Someş. Au fost distribuite 500 de pliante. Căutările vor fi extinse zilele următoare și în zona lacurilor din județul Cluj. Oricine are vreo informație despre femeie este rugat să apeleze numărul de urgențe 112.
Cei apropiați speră să o găsească pe Lăcrimioara în viață până joi, când micuța Maria va fi condusă pe ultimul drum, la Sigmir.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5