La Clubul Monarhiştilor Bistriţeni, multiple şi edificatoare activităţi, cu promovarea valorilor

Un club şi un loc unde adevăratele şi pertinentele trăsături pozitive umane, inclusiv în domeniul creaţiei literare, îşi găsesc locul pe scara valorilor umane, fiind apreciate la justa lor existenţă, în viaţa de zi cu zi, conform apreciatului „Blazon regal”, îşi găsesc existenţa şi găzduirea la Clubul Monarhiştilor Bistriţeni, condus, cu implicare şi aplecare spre valorile monarhiei, de către dr. Marius Nicolae Pop, medic stomatolog, în calitate de preşedinte şi ajutat fiind de staff-ul conducerii clubului.
Sensibila şi captivanta întâlnire, din 11 aprilie, de la Atelierul de cafea din Bistriţa a fost un bun prilej de a demonstra vivacitatea acţiunilor desfăşurate, cât şi laboriosul şi cuprinzătorul program de activităţi în perioada următoare, destinate evenimentelor din Familia Regală a României, fiind prezentate, cu lux de amănunte, de către preşedintele Marius Pop.
În partea a doua a acţiunii, membrul marcant al Clubului Monarhiştilor Bistriţeni – Dumitru Alexandru Bar, un tenace creator de versuri, cu o voinţă şi o putere debordantă de a sintetiza idei, trăsături, obiceiuri, năravuri etc., şi-a prezentat volumul de debut în poezie „Şi trandafirii înfloresc toamna...”, o carte care îl pune sub lupa doritorului de versuri bune, cu un mesaj specific frumoasei vârste de 70 de ani, prin care îşi transmite „energiile Reiki”, folosind tehnica versificaţiei în poeme cu diferite mesaje.
Despre valoarea autorului, a versurilor şi a volumului şi-au exprimat opiniile, motivate, cu exemplificări de versuri: dr. Tiberiu Podani, medic de familie, vicepreşedintele Clubului Monarhiştilor Bistriţeni şi moderator, dr. Marius Pop, scriitorul şi jurnalistul profesionist Ioan Lazăr, dr. Ioan Gordan, asistent med. Nic Şerban, dr. Cristina Mihaela Şpaler, atmosfera fiind întregită şi relaxată de un superb recital susţinut la cobză de prof. Emil Rednic, de la Liceul de Arte „Corneliu Baba”.
În final, autorul a mulţumit tuturor membrilor clubului pentru prezenţă şi aprecieri, a recitat mai multe poeme din volum şi a acordat numeroase autografe.
O seară de mare sensibilitate sufletească.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5