Clubului Monarhiştilor Bistriţeni aşteaptă vizita Principesei Margareta. Vezi ce a dăruit dr. Marius Pop Filialei „Crucea Roşie” B-N

Clubul Monarhiştilor Bistriţeni sprijină şi sunt alături de Filiala „Crucea Roşie Română” B-N
O întâlnire de suflet, de o mare sensibilitate, motivată, necesară şi utilă au avut-o membrii Clubului Monarhiştilor Bistriţeni din Bistriţa, coordonaţi cu multă dăruire şi profesionalism de către inimosul şi veşnicul luptător pentru monarhie, susţinător al acesteia care ar salva România şi acest popor, dr. Marius Pop, medic stomatolog, un om cu multiple valenţe, în data de 08.09.2015, cu preşedintele Filialei Judeţene „Crucea Roşie Română” B-N, d-na dr. Andreea Ciuzan – medic specialist, medicină de familie şi dl. dr. Rareş Ciuzan – medic, medicină de familie din Josenii Bârgăului şi medic instructor la filiala „Crucea Roşie Română”.
S-au discutat, cu argumente şi exemplificări, pe o largă paletă de atribuţii ale Crucii Roşii Române, rolul şi importanţa acestei instituţii în viaţa noastră, a tuturor şi creşterea rolului prin formarea de voluntari .
Dr. Marius Pop a purtat discuţii de un real folos, privind modul, posibilităţile de susţinere a activităţii Filialei Judeţene „Crucea Roşie Română” B-N, inclusiv prin şi la donarea de sânge, formarea de voluntari sau donaţii de îmbrăcăminte, bani etc.
Un moment de bucurie l-a constituit descrierea alegerii a Principesei Margareta în funcţia de păreşedinte a „Crucii Roşii Române”, fapt ce impune o revitalizare a activităţii şi a creşterii rolului pentru protecţia şi ajutorarea celor care sunt în mari necazuri.
Conducerea Clubului Monarhiştilor Bistriţeni şi membrii acesteia aşteaptă, cu nerăbdare, vizita Principesei Margareta la Filiala „Crucea Roşie Română” din B-N, pentru a-i aduce un omagiu pentru implicarea în asemenea activităţi de mare caritate.
Dr. Marius Pop a oferit, d-nei dr. Andreea Ciuzan, un frumos tablou a Principesei Margareta pentru sediul Filialei „Crucea Roşie” din România B-N.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5