M.S. Principesa Margareta, sărbătorită de Clubul Monarhiştilor Bistriţeni

Un eveniment de mare sensibilitate a fost organizat de Clubul Monarhiştilor Bistriţeni, la Casa Argintarului din Bistriţa, pentru a sărbători cum se cuvine, în decenţă şi respect, ziua de naştere a M.S. Principesa Margareta, custodele Coroanei Regale, care la data de 26 martie, în fiecare an, este omagiată şi gratulată de foarte mulţi români.

În acest context, Clubul Monarhiştilor Bistriţeni a organizat o pertinentă şi interesantă conferinţă, cu expuneri valoroase, despre viaţa şi activitatea M.S. Principesa Margareta, modul ei de implicare în viaţa socială şi importanţa Regalităţii pentru România.

Moderatorul acestei reuşite şi captivante activităţi a fost cunoscutul medic Tiberiu Podani, vicepreşedintele Clubului Monarhiştilor Bistriţeni, care a prezentat noutăţi legate de Regii României, familiile acestora, a activităţii deosebite desfăşurate de MS Principesa Margareta, cât şi diferite cărţi şi medalii emise în perioada respectivă.

Au expus, cu argumente, au motivat şi au scos în evidenţă viaţa şi activitatea Principesei Margareta, cât şi a familiilor Regale ale României, as. med. Nic Şerban, vicepreşedinte C.M.B., cunoscutul şi apreciatul prof. univ. dr. Gelu Buta, prof. de istorie Simona Simionca, dr. în fizică nucleară Lidia Purghel, care au adus un plus de valoare acţiunii, cât şi asistenţei.

În finalul frumoasei şi elegantei activităţi, dr. Marius Nicolae Pop, preşedintele Clubului Monarhiştilor Bistriţeni, a mulţumit celor prezenţi, gazdelor pentru colaborare şi ospitalitate, reamintind că Monarhia poate salva România.

La mulţi şi fericiţi ani, MS Principesa Margareta, sănătate deplină şi viaţă lungă! (C.M.B.)

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5