Momente de emoţie şi bucurie, rememorate la Beclean, la 20 de ani de la vizita M.S. Regele Mihai I şi Regina Ana

Un eveniment de o mare sensibilitate şi emoţie, un frumos şi drag feedback despre rolul, importanţa, neuitata şi mult aşteptata vizită a M.S. Regele Mihai I şi a Reginei Ana în oraşul Beclean, a fost organizat de cunoscutul Club al Monarhiştilor Bistriţeni, condus cu competenţă de dr. Marius Nicolae Pop, medic stomatolog şi preşedinte al clubului, care a reunit, în oraşul de pe Someş, mulţi susţinători ai Familiei Regale şi membri ai C.M.B.
Într-o atmosferă destinsă, prietenească, cu o implicare sufletească deosebită, s-au rememorat, cu mare drag şi aducere aminte, momentele de bucurie, emoţie şi ales respect faţă de vizita Familiei Regale a României – Regele Mihai I şi Regina Ana, care în urmă cu 20 de ani, în luna august, au fost întâmpinaţi de o mulţime de oameni, îmbrăcaţi în frumoase şi autentice costume tradiţionale româneşti, pentru a le demonstra ataşamentul, preţuirea şi consideraţia faţă de valorile Regalităţii în România, a-i admira şi a le transmite, din suflet şi inimă, respectul pe care îl poartă faţă de M.S. Regele Mihai I şi Regina Ana.
Sensibila activitate a Clubului Monarhiştilor Bistriţeni a demarat cu intonarea Imnului Regal, afişarea însemnelor regale – tricolorul, tablouri şi distribuirea de presă şi calendare editate de susţinătorii Casei Regale, după care s-a trecut la destăinuirea momentelor vizitei M.S. Regele Mihai I şi Regina Ana în Beclean, cu precizări şi relatări amănunţite din timpul prestigioasei vizite, inclusiv salutul şi strângerile de mână cu Majestăţile Sale.
Astfel, preşedintele Clubului Monarhiştilor Bistriţeni, dr. Marius Pop, a făcut un pertinent şi elocvent moment de redare a vizitei, cu efect benefic şi pozitiv pentru locuitorii Becleanului şi celor din împrejurimi prezenţi la eveniment.
O gazdă deosebită, generoasă şi primitoare, care a facilitat întâlnirea la cunoscutul şi apreciatul „Club 100” din Beclean, având ca manager pe Petru Săsărman, ajutat de Livia Săsărman – soţie, şi a relatat, cu lux de amănunte, onoranta vizită a Familiei Regale a României, în urmă cu 20 de ani în acest pitoresc şi plăcut local, care a impresionat în mod plăcut Familia Regală.
Au expus, cu inima şi sufletul, momentele vizitei MS Regele Mihai I şi Regina Ana în acest frumos oraş, cu impresiile deosebite şi sentimente de preţuire faţă de valorile Regalităţii, prof. Ligia Dănilă – Cerc Astra Beclean, prof. preot şi inspector şcolar Adrian Cherhaţ, dr. Vasile Cocoi, col. George Pop, omul de afaceri Onişor Leah, fostul primar Viorel Luca, managerul Luca Roiban din Şieu Odorhei, ing. Ioan Oprea, precum şi bistriţenii dr. Ioan Gordan, ing. Ioana Bauer, prof. Mihai Fucă, ing. Radu Sabău, ing. Marius Marica, prof. Luca Marica, care au scos în evidenţă rolul şi importanţa Regalităţii într-un stat de drept, cât şi beneficiile Regalităţii pentru România.
O zi de suflet pentru cei participanţi la evenimente unice în viaţă şi de onoare şi stimă faţă de Regalitate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5