La Galeriile Academiei Române, expoziția „Școala de la Bistrița“

La Galeriile Academiei Române din București - în spațiul din Casa Oamenilor de Știință, a avut loc vernisajul expoziției „Școala de la Bistrița“, unde este expusă o selecție de lucrări realizate în cadrul Simpozionului Internațional de Pictură cu același nume, desfășurat vara trecută la Colibița, județul Bistrița-Năsăud.
Mulțumim pe această cale doamnei Anca Boeriu, curatoarea expoziției, domnului Ion Bogdan Lefter, care a vorbit cu multă căldură despre acest proiect și, nu în ultimul rând, domnului Gavril Țărmure, managerul Centrului Cultural Municipal „George Coșbuc” Bistrița, pentru însuflețirea cu care a modelat timp de 24 de ediții acest demers cultural.
De asemenea, mulțumim domnului Alexandru Pugna, managerul Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, pentru sprijinul acordat în realizarea acestui proiect și care, din motive obiective, nu a putut ajunge la vernisaj. Mulțumim gazdelor noastre minunate, doamnei Andra Chesaru pentru căldura cu care ne-a primit, mulțumim întregii echipe tehnice și nu în ultimul rând publicului minunat.
Simpozionul Internațional de Pictură „Școala de la Bistrița“ este co-organizat de Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, prin Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, și de către Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc” Bistrița, prin Primăria Municipiului Bistrița.
Expoziția este deschisă până pe 10 mai 2024, de luni până duminică, între orele 10-18. Accesul publicului este liber.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5