La masa de Paşti, cu Fuego, la Bistriţa

Sărbătorile Pascale aduc, pe lângă toate minunile spirituale, la pachet, și o stare de voie bună, bucurie, la care se adaugă un strop de relaxare și multă, multă muzică bună. De aceea, Fuego și-a propus, ca în fiecare an, să contribuie la această stare, dăruindu-ne o serie de apariții de colecție, surprize, cântece în premieră, în cadrul unor emisiuni speciale, astăzi, în prima zi de Paște.
Începând cu ora 15.00, FUEGO ne dă întâlnire la o ediţie specială a emisiunii "Astăzi Sărbătorim" realizată de Menut Maximinian. Ne vom afla "La masa de Paşti cu Fuego". Amintiri din Ardealul natal, cântece de petrecere, într-o emisiune de colecţie din care nu va lipsi cântecul "Casa părintească nu se vinde". Ce legătură are îndrăgitul artist cu Bistriţa veţi vedea, în exclusivitate, la AS TV.
.....................................
De la ora 20.00, la "Familia Favorit", FAVORIT TV, alături de FUEGO și Valentina Herța, petrecerea și surprizele se țin lanț. Folclorul va fi reprezentat de Daniela Condurache, dar și de un artist de seamă din zona Ardealului, care vine pentru prima oară la noi în studio. E un simbol al decenței, cu voce caldă și spirit autentic. Vine să ne cânte despre ce-i mai deplin pe-această lume, cu atitudine impozantă – DINU IANCU SĂLĂJANU. Vocea sa surprinde sufletul românesc, iar pe parcursul anilor și-a creat un drum lin, urcând treptat, devenind unul dintre cei mai apreciați artiști ai zonei din care provine.
Și artiștii din Basarabia vor încinge atmosfera. Visătoare, cu o premieră, o prezență elegantă, Carolina Prepeliță ne cântă iubirea. Asemeni Mariei Stoianov, care a pregătit ceva cu totul și cu totul special. Alături de ele, Marina Filipovici vă provoacă la o horă de sărbătoare.
Sursa: Familia Favorit
După emisiunea "Familia Favorit", schimbați canalul pe PRIMA TV, acolo unde, începând cu ora 22.30, FUEGO vine la "Constantin 60’"
Unul dintre cei mai apreciaţi artişti, atât în ţară, cât şi în comunităţile de români din străinătate, este invitatul lui Alexandru Constantin în ediţia specială de Paşte a emisiunii Constantin 60’. Fuego a vorbit despre începuturile sale în muzică, a şi cântat, dar a şi amintit câteva dintre glumele care s-au născut pe seama repertoriului său muzical.
„Apreciez glumele bune, chiar dacă eu sunt subiectul lor. Am şi eu una pe care o spun tutoror prietenilor: La mine în familie, se împodobeşte bradul şi de Paşte, dar cu ouă roşii”, a spus, râzând, Fuego. Desprecântecul care a devenit marcă înregistrată, artistul a recunoscut că-l cântă în toată luna decembrie, pentru că publicul îl cere încă de la începutul concertului. „Dacă în alte concerte am ceva probleme cu alegerea cântecelor, eu am 600 de piese în repertoriu, în luna decembrie e clar că unul pe care îl cânt este acela care mi-a adus atâta faimă”.
Masa de sărbători a fost doar unul dintre subiectele emisiunii speciale, artistul povestind cu haz, dar şi cu respect, despre primii săi paşi în muzică, compozitorii cu care a lucrat sau reacţia fanilor săi în timpul concertelor. Un moment emoţionant a fost şi cel în care Fuego i-a oferit un dar special lui Alexandru Constantin. Aflaţi mai multe despre cartea cu totul şi cu totul deosebită pe care a primit-o realizatorul emisiunii Constantin 60’ de la invitatul său, în prima zi de Paşte, de la 22:30, la Prima TV.
Sursa: Prima TV
S-aveți Sărbători Luminate!
Fan Club Fuego Romania
www.fanclubfuegoromania.com

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5