La mulți ani! Dl. Mitică și dna Rozica Sângeorzan din Sărăţel au celebrat nunta de aur!

Moment emoționant în familia Sângeorzan din Sărățel! În 17 mai 2023, doamna Rozalia și domnul Dumitru au aniversat 50 de ani de căsnicie! La celebrarea nunții de aur, sâmbătă, 21 mai, la Biserica ”Intrarea Maicii Domnului în Biserică”, a avut loc o ceremonie religioasă aparte când s-a rostit pentru prima dată rugăciunea pentru 50 de ani de căsătorie, oficiată de părintele Nicolaie Feier, în prezența familiei și apropiaților mirilor de aur.
O legendă spune că există o legătură invizibilă care uneşte sufletele care sunt menite să fie împreună. Ele rămân împreună indiferent de timp, loc şi circumstanţe. Rozica și Mitică Sângeorzan – așa cum îi știe toată lumea, mai ales cei din marea familie a CFR-iștilor- au fost hărăziți să fie împreună, cunoscându-se de pe vremea când erau copii.
O căsătorie de 50 ani este o mare valoare care s-a format de-a lungul anilor prin muncă grea. Dna Rozica si Dl Mitică trăiesc împreună de o jumătate de secol și în tot acest timp și-au dovedit dragostea, respectul, încrederea și devotamentul reciproc. Aceste valori le-au fost transmise celor 4 copii ai săi, dar și celor 8 nepoți minunați.
Familia și apropiații le mulțumesc pentru toate lecțiile transmise și îi asigură de toată prețuirea!
La mulți ani, dl. Mitică și dna Rozica Sângeorzan!

Ionela Mâti

Comentarii

22/05/23 16:30
Marcu Cornel

Mă bucur pentru a 50 de ani de căsătorie și vă doresc încă mulți și fericiți ani împreună,înconjurați de numeroasa Dinastie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5