La mulţi ani, ing. GHEORGHE IVAN, director Direcţia Silvică B-N!

Sănătate, bucurii şi împliniri, în zi de naştere, ing. GHEORGHE IVAN, director Direcţia Silvică Bistriţa-Năsăud.
La mulţi ani!
Redacţia „Răsunetul”

Comentarii

21/04/17 09:48
Cititor

La multi ani domnule director !
Speram ca tzara asta se va " trezi " pana nu-i deja prea tarziu, sa recomaseze inapoi intregul domeniu silvic si cinegetic , sub o administratie silvica calificata si judicios organizata , altfel se va distruge totul... , deoarece "imprastierea " acestei avutii nationale in tot felul de administratii mai mult ori mai putin "private" , ori instrainate " prin atribuire directa " a distrus tot si a fost doar o sursa de inavutire a unor "smecheri" care profita si-n continuare si se imbogatzesc pe seama acestei situatii dezastruoase in Romania .
Speram ca toti colegii Dvs - specialisti in domeniul silvic si cinegetic, sa poata interveni pentru a reconsidera si a remodela sistemul distructiv de gestionare pe care l-a adoptat Romania dupa Revolutie , sa redevina tzara cu devarat "Frunza Verde " care existat " inainte " ...
Ne "doare " enorm cand observam cum muntii nostri, zi de zi devin tot mai " plesuvi " si goi , cursurile de ape tot mai poluate si avutia cinegetica obiect de inavutire fara just temei al unor " smecheri " care se subroga in drepturile legitime ale acestui popor batjocorit fel si chip !
LA MULTI ANI !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5