La mulţi ani, România!

Dragi locuitori ai județului Bistrița-Năsăud,

1 Decembrie 1918 rămâne prima zi de referință în istoria neamului românesc, zi în care s-a înfăptuit un plan curajos și un vis îndrăzneț: o mare unire îndeplinită cu sacrificii extraordinare ale patrioților și oamenilor politici responsabili ai vremii.

Ziua Națională este prilej de sărbătoare dar este și momentul în care privim spre trecut și retrăim momente de mândrie, momente în care toți românii au luptat pentru un crez comun, fie că acel crez a însemnat libertate, demnitate sau unire.

Vremurile grele ce astăzi le traversăm sunt mai ușor de trăit tocmai datorită zilei în care românii s-au unit și au ales calea demnității și a mândriei. Împreună suntem mai puternici și împreună vom lucra pentru un viitor mai sigur al României și al românilor de pretutindeni. Istoria ne-a învățat că uniți trecem cel mai ușor peste greutăți oricât de mari și tot uniți vom găsi soluțiile cele mai bune pentru ca ziua de mâine să nu fie o grijă, ci o binecuvântare.

Ziua Națională a României, sărbătoare care uneşte toată suflarea sub culorile tricolorului ne oferă prilejul de a vă adresa cele mai calde urări de sănătate şi bunăstare.

La mulţi ani, România!

Copreşedinte USL, Copreşedinte USL,
Emil Radu Moldovan Ioan Ţintean

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5