La Năsăud, se fură şi „ochii” semaforului!

Am semnalizat tot mereu despre actele de huliganism, distrugere, devalizare produse foarte des de către inşi fără niciun pic de bun-simţ, bună-creştere sau civilizaţie. Unii se comportă aşa din teribilism, alţii pentru că părinţii nu ştiu să-i educe şi o altă categorie de indivizi care se simt „cineva” doar dacă distrug tot ce le iese în cale, fiind lipsiţi de cel mai mic dram de cultură.
Aceşti „viteji”, profitând de întuneric şi mintea lor puţină, rup bănci în parcuri, răstoarnă ghivecele din beton pentru flori de pe marginea trotuarelor, sparg becurile de pe stâlpii de iluminat stradal, rup sau smulg arbuştii ornamentali din spaţiile verzi, aruncă gunoaie (ambalaje, coji de seminţe, sticle etc.) pe jos chiar dacă la doi paşi de ei sunt coşurile special implantate în acest sens.
Zilele trecute, un asemenea specimen a smuls sistemul optic de semnalizare de la trecerea pentru pietoni din faţa Colegiului Naţional „George Coşbuc”, luând cu totul globurile, siguranţele şi tot sistemul. Urât. Foarte urât!
Civilizaţi-vă, oameni buni!

Comentarii

01/09/13 15:37
stefan pop

Rusine lor,dar politistii chiar nu pot face nimic noaptea?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5