Lansarea candidaţilor PNL, amânată după Paşti

Deşi iniţial s-a anunţat că sâmbătă, de la ora 10, liderii naţionali ai PNL – Vasile Blaga şi Alina Gorghiu – vor lansa, la Palatul Culturii din Bistriţa, candidaţii pentru judeţul nostru, evenimentul va avea loc după Paşti. Atunci vor fi lansaţi şi consilierii judeţeni, în frunte cu candidatul la funcţia de preşedinte – Eugen Curteanu, consilierii municipali, în frunte cu candidatul la Primăria Bistriţa – Stelian Dolha, precum şi consilierii din celelalte oraşe şi comune şi candidaţii la funcţia de primar.

Comentarii

21/04/16 15:15
ganditorul

Domnule deputat Dolha sunteti sigur ca doriti sa mai candidati? :0)))
Nu de alta dar oameni aceia se chinuie sa stranga semnaturi pentru tine si sa nu munceasca degeaba.

Daca va razganditi si nu mai candidati atunci nominalizatil pe Tuta pentru functia de primar, omul este foarte hazliu.
Oricum cu actualul PNL PORTOCALIU radem mult si pe saturate datorita episoadele cu Titieni si candidati de la Bucuresti, etc...
:o)))

21/04/16 17:31
alegator

Da, desigur... vor sa-si ia o vacanta sau sa-si schimbe candidatul, crezand ca este posibil... dupa Pasti sau pana in 5 iunie...! La PDL se poate oricare formula, ei sunt dresati de Basescu sa-si faca nevoiele... pe Constitutie si legile tarii... ! Ei au doar legea...lor..! Fostii PNL-isti au fost spalati pe creier...cel putin la noi in judet a fost usor..liderii fostului PNL fiind castrati...! Castrati fiind..., puteau fi pusi doar la jug sau la ingrasat, chiar daca unii se miorlaiau prin presa ca mari propagandisti, incercand sa ''spuna versuri...!"

21/04/16 21:31

E greu de înţeles că naveta "PNLanger" e în dezagregare! Sindromul Sângeorz s-a propagat la Năsăud, Bistriţa şi Bucureşti!!! Nu li-s buni cosmonauţii, membrii echipajului!
Ehei, naveta (corabia) ia apa. Prind a pleca oamenii si din Sangeorz. D-l Runcan nu s-a mai bagat, se pare ca si d-l Dacian, apoi d-l Carcu Traian!!! Cu cine va mai ramane? Cu guma de mestecat sa carpeasca corabia!!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5