Larisa Bozbici, Trofeul Festivalului de Folclor din Sighişoara

Festivalul de Folclor ,,Datini”, organizat de Primăria Sighişoara, a avut drept scop descoperirea și promovarea celor mai valoroși interpreți de muzică populară românească, valorificarea cântecului, dansului și portului popular românesc și introducerea lor în circuitul valorilor spirituale. Concurenţii au urcat pe scenă pentru a demonstra că merită Marele Trofeu sau unul dintre cele trei premii puse în joc. În recital au fost prezenţi Sava Negrean Brudaşcu şi Dinu Iancu Sălăjan.
Juriul concursului a fost foarte atent la fiecare detaliu al cântecului, dar şi al portului. Larisa Bozbici, din Dumitra, a reuşit să convingă juriul fiind pe prima treaptă a podiumului, obţinând Trofeul. Elevă a Liceului de Muzică Bistriţa, având ca profesoară pe Cristina Bălan, Larisa s-a prezentat în festivaul cu două cântece din repertoriul Valeriei Peter Predescu, care este un model pentru tânăra interpretă!

Comentarii

02/12/14 12:39
Sandu

Bravo Larisa!Ai dovedit una o data ,faptul ca esti o valoare, ca talentul si calitatile tale nu au limite!Tine-o tot asa!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5