Leon Vlad, reconfirmat preşedinte al PSD Prundu Bârgăului

Leon Vlad a fost reconfirmat în funcția de președinte al organizației locale PSD Prundu Bârgăului. Din echipa de conducere a organizației locale fac parte  primarul Doru Crișan, viceprimarul Ioan Cioncan și consilieri locali.  

Leon Vlad a primit sprijinul organizației în urma unei conferințe de alleger, care a reunite peste 50 de membri și simpatiyanți social-democrați, conferință girată de președintele interimar al PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

         “Vreau să îl felicit pe colegul meu Leon Vlad, un om cu multă experiență, pentru reconfirmarea în poziția de lider al organziației. De asemenea, vreau să îi mulțumesc domnului primar Doru Crișan pentru că a decis să vină alături de echipa noastră, care astfel a devenit mult mai puternică.

Urez mult succes noii echipe și îmi doresc ca ea să facă multe lucruri utile pentru cetățenii comunei Prundu Bârgăului, prin continuarea a ceea ce au început în 2012. Atât ca lider politic, cât și ca om, le voi fi alături în toate proiectele de dezvoltare ale comunității locale!”, a declarat liderul PSD BN, Radu Moldovan, potrivit unui copmunicat de presă. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5