Let's do it, BN! Ziua curățeniei, la Liceul Agricol Bistrița

We did it! A fost o zi deosebită, o zi în care, elevii Liceului Tehnologic Agricol, Bistrița, însoțiți de doamnele profesoare, Mora Elena- consilier educativ al LTA și Vereș Liliana-director adjunct al LTA, au răspuns prezent invitației de a veni în ajutorul naturii.
Ziua internațională a curățeniei ne-a oferit tuturor oportunitatea de a ajuta Pământul sa respire și de a ne crea și noua un mediu mai propice.
Liceul Tehnologic Agricol Bistrita a fost nelipsit, an de an, de la activitățile de ecologizare și nu doar de Ziua Internațională a Curățeniei ci și în cadrul unor activități extrașcolare.
Prin intermediul acestor manifestări, LTA încearcă sa dea un exemplu comunității, sperând ca în cele din urmă, cetățenii se vor conforma.
Acțiunea elevilor s-a desfășurat în zona BIG, mai exact pe Aleea Salciilor.
Elevii au eliberat zona de povara grea a deșeurilor, s-au distrat, au descoperit "chestii" noi, asa cum le place lor sa spună, dar mai presus de toate au învățat. Au învățat să ajute, sa respecte și sa iubească natura.
Elevul Koblicska Daniel este de părere că: "Dacă fiecare cetățean ar dedica o ora pe săptămână din timpul sau liber adunării deșeurilor, orașul nostru ar fi mult mai curat, iar exemplul lui va fi urmat și de ceilalți. "
Un alt elev al LTA, Mihuț Cătălin, susține că, această acțiunea i-a lăsat o impresie bună, simțindu-se bine ajutând natura.
Își dorește ca pe viitor sa participe la cat mai multe acțiuni de voluntariat, mai ales cele în folosul naturii.
Iubiți și respectați natura! Let's do it, BN!

DRAGOTĂ MĂRIOARA

Comentarii

25/09/16 09:55
alegator

Parafrazand ”daca...” fiecare cetatena ar fi responsabil si ar gestiona deseurile corect adica ar ”Do It” in fiecare zi, am fi mult mai sanatosi si am respira un aer mult mai curat. Atunci elevii ar putea merge sa admire natura, plantele, insectele, pasarile si toata frumusetea cu care ne-a inzestrat Dumnezeu, nicidecum să înlăture rezultatul unei crase nesimtiri ale unor iresponsabli.Desigur multumim elevilor si profesorilor, dar nicidecum sa nu creada careva ca domniile lor sunt robii nesimtirii unor oameni certati cu morala si bunul simt!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5