Liberalii năsăudeni şi-au ales noul preşedinte

La şedinţa de Adunare Generală de alegeri în filiala locală a Partidului Naţional Liberal, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute în complexul hotel-restaurant „Sălăuţa”, s-a ales noul birou de conducere a liberalilor năsăudeni. Au participat, la Adunarea Generală, deputatul Ioan Ţintean, consilierul judeţean Dorin Popescu, preşedinta Femeilor liberale din judeţ Otilia Râpan şi aproximativ 70 de liberali din filiala năsăudeană.

Profesorul Dorel Coc, liderul liberalilor năsăudeni, a prezentat o dare de seamă a activităţii desfăşurată în cei patru ani de mandat, în care a punctat în special scăderea numărului membrilor de partid cu acte în regulă de la 215 la 175. Cauza ar fi insuficienta implicare şi reprezentare în cartierele Luşca şi Liviu Rebreanu. Pentru revenirea la numărul de membri avut, şi chiar depăşirea lui, necesită reînnoirea organizaţiei de tineret. În timpul „mandatului” său, profesorul Coc aminteşte şi reuşite mulţumitoare, precum reprezentarea în Consiliul Local a PNL Năsăud cu trei membri (adică un procentaj de 18,3% dintre voturile obţinute). Acum este necesar să identifice o persoană capabilă să câştige funcţia de primar al urbei la următoarele alegeri. Profesorul Coc a anunţat că nu mai candidează la funcţia de preşedinte, lăsând posibilitatea unei schimbări prin alegerea unui nou lider liberal.

Astfel, a fost ales cu 60 de voturi din 65, noul preşedinte, în persoana omului de afaceri Nicolae Găitan (51 ani), singurul care şi-a anunţat candidatura, din noul birou de conducere al filialei mai fiind aleşi să facă parte: Viorel Naşcu şi Petrică Drăgan – vicepreşedinţi; Harald Silagyi, Valentin Vasile Gălăţean, Nicolae Căprariu, Mihai Dumitru Drăgan, Emilian Bogdan Pop, Dorel Coc, Răzvan Samson (preşedinte TNL), Lucia Drăgan (preşedinte OF), toţi în calitate de membri, iar supleanţi: Silviu Rus, Ştefan Grumezea şi Mărioara Buzilă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5