Subprefectul Ioan Cătălin Păun, validat ca membru în ATOP

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) este din nou în formulă completă. Structura rămăsese fără unul dintre membri, cauza fiind plecarea subprefectului pe linia PSD, Ovidiu Frenţ, din fotoliul ocupat în Palatul Administrativ.

„Întrucât dl. Ovidiu-Victor Frenţ a fost eliberat din funcţia de subprefect al judeţului Bistriţa-Năsăud, acesta îşi pierde calitatea de membru al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică”, se arată în expunerea la proiectul de hotărâre prin care consilierii judeţeni au aprobat pe noul venit în ATOP.

Este vorba despre succesorul lui Frenţ, în funcţia de subprefect, adică Ioan Cătălin Păun, omul PDL.

Din ATOP fac parte, între alţii, consilierii judeţeni Luca Iancu (preşedinte ATOP), Ioan Sighiartău, Ani Dionisie, Dorel Coc, Ioan Deneş, Andrei Moldovan, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie, şeful Corpului Gardienilor Publici şi reprezentanţi ai societăţii civile.

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică este un organism cu rol consultativ, fără personalitate juridică, care îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu prevederile Legii nr. 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române, în scopul asigurării bunei desfăşurări şi sporirii eficienţei serviciului poliţienesc din unitatea administrativ-teritorială în care funcţionează.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5