Luca Iancu este noul preşedinte ATOP

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Luca Iancu, a fost ales ieri, cu unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Bistriţa-Năsăud, de către membrii ATOP. Pentru funcţia de preşedinte a candidat şi liberalul Ioan Deneş. Luca Iancu îl succede in funcţie pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Gheorghe Marinescu.

Preşedintele ATOP va conduce Comisia de coordonare, situaţii de urgenţă şi pentru petiţii din care mai fac parte comisarul şef Ioan Bodescu, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Bistriţa-Năsăud, consilierul judeţean Ioan Sighiartău (PDL), Andrei Cociş (lider al UDMR Bistriţa-Năsăud, reprezentant al comunităţii).

Din Comisia de planificare, stabilire şi evaluare a indicatorilor de performanţă anuali fac parte subprefectul Ovidiu Frenţ, consilierii judeţeni Dorel Coc (PNL) şi Dionisie Ani (PNL), respectiv Toma Hartig din partea Forumului Democrat al Germanilor din România ca şi reprezentant al comunităţii.

Comisia pentru probleme sociale, standarde profesionale, consultanţă şi drepturile omului îi are în componenţă pe comisarul şef Ioan Ovidiu Mureşan, şeful Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IJP Bistriţa-Năsăud în calitate de reprezentant al Corpului Teritorial al Poliţiştilor, pe consilierii judeţeni Ioan Deneş (PNL) şi Andrei Moldovan (PDL) şi pe jurnalista Cristiana Sabău în calitate de reprezentant al comunităţii.

Autoritatea Teritorială de Ordine Publica (ATOP) este un organism independent cu rol consultativ, fără personalitate juridica, care acţionează pe lângă fiecare consiliu judeţean, şi care îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu prevederile Legii nr. 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Politiei Române, în scopul asigurării bunei desfăşurări şi sporirii eficienţei serviciului poliţienesc din unitatea administrativ-teritorială în care funcţionează.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5