Vasile Şomlea(PDL) este noul membru în ATOP

Consilierul judeţean PDL, Vasile Florin Şomlea, a devenit de ieri, membru în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP). Şomlea şi-a învins contracandidatul liberal, Dorin Popescu, la o diferenţă de doar patru voturi.

Din ATOP fac parte, între alţii, consilierii judeţeni Luca Iancu (preşedinte ATOP), Ani Dionisie (PDL), Dorel Coc (PNL), Ioan Deneş (PNL), Andrei Moldovan (PDL), şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie, şeful Corpului Gardienilor Publici şi reprezentanţi ai societăţii civile.

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică este un organism cu rol consultativ, fără personalitate juridică, care îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu prevederile Legii nr. 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române, în scopul asigurării bunei desfăşurări şi sporirii eficienţei serviciului poliţienesc din unitatea administrativ-teritorială în care funcţionează.

Comentarii

21/08/10 17:37
anti-"costan"

In primul rand, este de retinut ca "dl. Costan" nu cunoaste regulile elementare de scriere in limba romana facand greseli de-a dreptul jenante pentru el. In al doilea rand despre dl. Somlea Vasile, consilier judetean, e de mentionat faptul ca are toate studiile (liceale, respectiv universitare) realizate prin efort individual, fara nici o legatura cu vreo "scoala de partid" (cum cu vadita rautate si tendentiozitate opineaza "dl. Costan"). In al treilea rand, Somlea este un om de aleasa tinuta intelectuala, fiind autorul catorva carti de factura politologica, publicate in ultimii ani, cu care a facut cinste Bistritei. Asa ca, vorba aceea: "Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia!"......

27/04/10 22:12
Un pensionar jandarm

Mai sa fie! Jandarmeria Romana, ca forta de politie a statului ( cu un statut special...) nu face parte ? Bravo ! Probabil ca Jandarmeria, nu este din Romania ci din prin te miri ce alte "tari"... mai sti ? Daca "reprezentatii societatii civile " sunt mai importanti decat aceasta forta de " politie" in sensul dreptului politienesc al statului la organizarea masurilor necesare mentinerii in stare de normalitate a sigurantei cetateanului, atunci ma intreb: "Mai oameni buni oare suntem un popor sanatos la cap " ? Domnule prefect,domnule Inspector Sef al Inspectoratului de Politie, este in regula ? Este ok ? Nici nu mai exista "gardieni publici" si mai exista nou infiintata si "Politia comunitara ". Domnilor pe ce "planeta " traiti ? De ce nu interveniti pentru modificarea Legii ?

27/04/10 18:29
costan

Vedeti ce mare importanta are in viata indivdului scoala (nu cea obisnuita,unde omul face o facultate,invata o mesrie, ca la Smlea nu cred ca este cazul,sau daca a facut-o la o varsta ceva mai inaintata si eu nu stiu,imi cer scuze) de partid,unde la-u instalat tovrasii, acolo face treaba fie ca-i varba de cultura sau ordine publica,"omul nou" se pricepe la toate. Nu-i asa "domnule" deputat Oltean?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5