CJ şi-a stabilit reprezentanţii în ATOP

Consiliul Judeţean şi-a desemnat reprezentanţii în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP), pentru mandatul 2016-2020. Este vorba despre social-democraţii Alexandru Pugna, Ciprian Ceclan, Maria Ulecan, Oana Nechita, Mirela Cârcu (ALDE) şi liberalul Dumitru Mureşan.
ATOP este organism cu rol consultativ, fără personalitate juridică, care se constituie şi funcţionează pe lângă fiecare consiliu judeţean şi-şi desfăşoară activitatea în conformitate cu prevederile Legii 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române.

Comentarii

01/09/16 10:52
Cititor de Bistrita

Foarte interesant este faptul ca , Jandarmeria si Politia Locala... , care prin lege au atributiuni de ordine si securitate publica... official nu fac parte ! Asta ... pentru ca la infiintzarea ATOP, pentru ordine si siguranta publica, nu exista decat Politia Romana, ( si care coopera cu celelalti... membri in ATOP ) dar nu inteleg de ce nu se poate modifica aceasta "lege" si sa fie incluse official si cele doua institutii publice ale statului cu statut special !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5