Poliţia bistriţeană îşi schimbă reprezentanţii în ATOP

Componenţa Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică va fi modificată, prin hotărâre de Consiliul Judeţean, asta după „cutremurul” declanşat la vârful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

În şedinţa ordinară de miercuri, vor fi validaţi în această structură şeful IPJ BN, chestorul de poliţie Marius Linul, şi comisarul Paul Iaobescu – reprezentant al Biroului Teritorial Bistriţa-Năsăud al Corpului Naţional al Poliţiştilor.
â
Din ATOP mai fac parte subprefectul Ovidiu Frenţ, vicepreşedintele Alexandru Pugna, consilierii judeţeni Mircea Mereuţă, Ioan Gaftone, Iulian Stroe, Ramona Creţa-Bugnar, Ionel Ciurar, Szilagyi Ysolt şi Corina Ernst – reprezentanţi ai comunităţii.

Comentarii

16/12/14 10:05
alt "Cetatean d...

Mare prostie. Din ATOP, ar trebui sa faca parte neconditionat, in primul rand , toate institutiile statului care concura la ordine si siguranta cetateanului, la mediu si la sanatatea populatiei, precum si cei care dispun de mijloacele necesare ( material si financiar) sa poata asigura logistica necesara acestei activitati. Acolo, neconditionat ar trebui sa faca parte comandantii tuturor celor de la Armata, Politie, Jandarmerie, Pompieri ( Aparare Civila) ,Prefectura, Consiliu Judetean, Primariile din judetz si patronatele principale producatoare de materiale si bunuri necesare logisticii acestei activitati.
Fac parte niste "oameni politici"... care nu au vre-o calitate ori competenta a le da "sfaturi, ordine ,instructiuni... sau indicatzii pretioase" , pentru ca institutiile mentionate mai sus, nu li se subordoneaza ...
Deci, ori acest ATOP ( Autoritate Teritoriala de Ordine Publica ) este doar o simpla formalitate sa se afle cineva in treaba, ori efectiv este FOARTE PROST GANDITA , iar Politia, care ( totusi ) face parte din aceasta structura, nu subordoneaza celelalte institutii militare , care efectiv, au competentza materiala si teritoriala de actiune in acest caz .
Asa este , cand ne conduc niste civili, care sunt cel mult niste "caporali"...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5