Liberalul Filip Moisil demisionează din Consiliul Local Bistriţa: Nu mai e niciun cuvânt de spus nici în CL Bistriţa, nici în grupul liberal

Filip Moisil, consilier municipal încă din 2006, ales pe listele PDL şi apoi ale Partidului Naţional Liberal, a anunţat, la finalul şedinţei de joi, că demisionează din această demnitate. Motivele ţin de activitatea sa profesională, dar şi de o „nepotrivire de caracter”.

                   „E legat de faptul că în Consiliul Local Bistriţa nu mai e niciun cuvânt de spus, la fel, nici la nivelul grupului nostru de consilieri. În interiorul Organizaţiei Municipale a PNL, situaţia nu e chiar atât de roz. Mulţi se văd primari, consilieril ocali.E nevoie de muncă, ca partidul să crească. Din 20, toţi vor să fie şefi. E o nepotrivire de caracter”, ne-a declarat acesta.

         Filip Moisil a menţionat că  a preferat să plece cu demnitate din toate funcţiile pe care le-a avut, mai ales dacă erau politice, aşa cum a fost cazul la Sistemul de Gospodărire a Apelor sau la Aquabis, unde a fost director tehnic, preferând să lucreze, din 2012, în mediul privat.   

***

S-a născut în 12.02.1973. A absolvit Facultatea de Construcţii din Cluj-Napoca. Are la activ cursuri postuniversitare şi două mastere în management. Printre alte funcţii ocupate, timp de trei ani de zile între 2005-2008 a fost director la Sistemul de Gospodărire a Apelor din judeţul Bistriţa-Năsăud. Odată cu ieşirea PD-L de la guvernare, şi Filip Mosil a ieşie din organigrama conducerii S.G.A, a lucrat ca inginer şef, apoi la Aquabis.

În prezent.activează la firma pe care o deţine, în domeniul consultanţei tehnice.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5