Licitaţia pentru deszăpezirea drumurilor judeţene, programată la finele săptămânii

*lucrările de iarnă estimate la 3.300 lei/km

Licitaţia pentru lucrările de deszăpezire şi combatere a poleiului pe drumurile judeţene din Bistriţa-Năsăud a intrat în linie dreaptă. Practic, firmele care doresc să-şi adjudece execuţia acestor lucrări, pentru sezonul rece, mai au la dispoziţie trei zile pentru a-şi depune ofertele la Consiliul Judeţean.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Consiliului Judeţean, Bogdan-Gruia Ivan, termenul limită pentru primirea ofertelor este 26 octombrie, dată la care acestea vor fi şi deschise. Valoarea estimată, fără TVA, a contractului este de 2,139 milioane lei, fără TVA, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

Programul de măsuri pentru deszăpezirea şi combaterea poleiului pe drumurile judeţene din Bistriţa-Năsaud se va derula în perioada 15 noiembrie-15 martie 2013, pe cinci loturi.

În acest sezon rece, în program vor intra circa 650 kilometri din reţeaua de drumuri judeţene (care însumează peste 760 km). Pentru cele patru luni, costul lucrărilor de deszăpezire pentru un kilometru este de aproximativ 3.300 lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5