Deszăpezirea drumurilor judeţene, în licitaţie

Consiliul Judeţean estimează că lucrările vor costa peste 2 milioane lei

Licitaţia pentru lucrările de deszăpezire şi combatere a poleiului pe drumurile judeţene din Bistriţa-Năsăud a intrat în linie dreaptă. Practic, firmele care doresc să-şi adjudece execuţia acestor lucrări, pentru sezonul rece, mai au la dispoziţie o săptămână pentru a-şi depune ofertele la Consiliul Judeţean.

Potrivit anunţului postat pe SEAP, termenul limită pentru primirea ofertelor este 4 noiembrie, dată la care acestea vor fi şi deschise. Valoarea estimată, fără TVA, a contractului este de 2,074,125 lei, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

Programul de măsuri pentru deszăpezirea şi combaterea poleiului pe drumurile judeţene din Bistriţa-Năsaud se va derula în perioada 15 noiembrie-15 martie 2012, pe cinci loturi.

Sezonul trecut, în acest program au intrat 648,5 kilometri din reţeaua de drumuri judeţene (care însumează peste 760 km), lucrările fiind adjudecate de SC Lucrări Drumuri şi Poduri SA Bistriţa (zona Bistriţa), SC Diferit SRL Cluj-Napoca (zona Beclean), SC Frasinul SRL Anieş (zonele Năsăud şi Şieu) şi SC Dimex Company 2000 SRL Rebra (zona Lechinţa), pentru o valoare aproximativ egală cu cea estimată acum.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5