Autorităţile se pregătesc pentru sezonul rece

Patru firme se vor ocupa de deszăpezirea drumurilor judeţene

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud a decis, în urma procedurilor de achiziţii publice, că patru firme se vor ocupa în acest sezon rece de deszăpezirea drumurilor judeţene. La fel ca în anii trecuţi, forul judeţean a hotărât ca lucrările să fie împărţite pe cinci tronsoane, adjudecate de SC Lucrări Drumuri şi Poduri SA Bistriţa (zona Bistriţa), SC Diferit SRL Cluj-Napoca (zona Beclean), SC Frasinul SRL Anieş (zonele Năsăud şi Şieu) şi SC Dimex Company 2000 SRL Rebra (zona Lechinţa) – care însumează 648,5 kilometri, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei, consilierul Geea Balaszy. Contractelese vro derula în perioada 15.11.2010.-15.03.2011.

Potrivit anunţului publicat pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice), valoarea estimată pentru aceste lucrări este de 2,074,125 lei, la care se adaugă TVA.

În sezonul rece 2009-2010, lucrările de întreţinere a drumurilor judeţene au fost executate de doar două firme – SC LDP SA şi SC DIMEX SRL – care au primit aproximativ 2 milioane lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5