LIDIA BUBLE, COMPACT, Laura Lavric, Angela Rusu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Cristian Pomohaci, Nicolae Mureșan și Alexandru Pugna, la Zilele orașului Năsăud – Ediția a XVI-a. Vezi programul evenimentului !

Conducerea Primăriei orașului Năsăud împreună cu Casa de Cultură „Liviu Rebreanu” din Năsăud, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Centrul Județean pentru Cultură Bistrița Năsăud vă invită să luați parte, joi 25 mai 2017 și vineri 26 mai 2017 la ZILELE ORAȘULUI NĂSĂUD – Ediția a XVI -a.
Din program nu va lipsi cea mai importantă sărbătoare a Ținutului Năsăudean – DE ISPAS LA NĂSĂUD care va avea loc pe Stadionul orașului Năsăud începând cu ora 12.30, sărbătoare care se bucură de prezența unor renumiți cântăreți de muzică populară și de prezența unor renumite Ansambluri folclorice din județ și din țară.
Muzeul Grăniceresc Năsăudean va fi gazda unor lansări de carte, colocvii și vernisaje de pictură în ziua de 26 mai 2017, alături de Casa de Cultură Liviu Rebreanu.
Seara de 26 mai este dedicată tineretului, iar pe scena stadionului vor urca TRUPA REEA COVER BAND, LIDIA BUBLE, 7 PAȘI, COMPACT și DJ HORAȚIU. Nu vor lipsi focurile de artificii. Prezentatorii evenimentului vor fi: Oana Matei și Ioan Suciu pentru ziua de joi și Viorel Irimescu pentru ziua de vineri.
PROGRAM EVENIMENT:
JOI:
Ora 10.00 - Ceremonial religios și depuneri de coroane la Monumentul Eroilor din Parcul central.
Ora 11.00 - Sala mare de ședințe Consiliului Local Năsăud. Întâlnirea reprezentanților Consiliului Local Năsăud cu delegația oficială a orașului Mandello del Lario (Italia).
Ora 12.30 Gala Folclorului Românesc „De Ispas la Năsăud”. Invitați de marcă: Laura Lavric, Angela Rusu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Cristian Pomohaci, Nicolae Mureșan și Alexandru Pugna.
Ansambluri folclorice invitate: Ansamblul folcloric național ”Transilvania” din Baia Mare cu soliștii: Ioana Pricop, Ionuț Simam, Ileana Bumbar și Cecilia Bozga, alături de taragotistul Dumitru Dobrican; Ansamblul folcloric profesionist ”Dor Românesc” din Bistrița, cu orchestra condusă de Anghel Urs și soliștii: Oana Matei, Ioan Dordoi, Mirela Petruș, Nicolae Cioancă, Veronica Bălan, Felix Gălan, Cristina Retegan, Ioachim Spânu și Cristina Bugnar.
Invitați: Alina Ceuca, Cristina-Livia Scurtu, Bianca Pop, Oana Ardelean, Cornelia Ardelean Archiudean și Ansamblul ”Someșana” din Năsăud.
Prezentatorii Galei Folclorului Românesc „De Ispas la Năsăud”: Oana Matei și Ioan Suciu.
VINERI:
Ora 11.00 - Decernare diplome jubiliare „Nunta de Aur 50+” - Sala de festivități a Primăriei orașului Năsăud.
Ora 11.30 - Vernisajul expoziției de pictură ”Armonii cromatice de mai”, cu lucrări ale artiștilor Cenaclului de Arte Plastice ”I.D. Negulici” din Câmpulung Muscel și ale pictorilor Asociației Localităților și Zonelor Istorice și de Artă din România.
Ora 12.30 – „Repetiție de concert”, spectacol omagial dedicat memoriei dirijorului prof. Ioan Cuibuș. Organizator: Clubul Copiilor Năsăud, director Dorian Buia.
Ora 13.00- Expoziție de pictură și lansare de carte Virginia Brănescu, sub genericul „Armonii în culori și versuri” la Muzeul Grăniceresc Năsăudean. Organizatori: Cerc Astra oraș Năsăud, președinte Floarea Pleș și Muzeul grăniceresc năsăudean – director Vaida Lucian.
Ora 20.00 – Spectacol de muzică ușoară: 7 Pași, Reea Cover Band, Lidia Buble și Compact.
Ora 24.00 – Focuri de artificii, urmate de un mix muzical susținut de DJ Horațiu. Seara de tineret va fi prezentată de Viorel Irimescu.
Poze: Sursa facebook.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5